top icon
Κόσμος

Skoda: επτά μοντέλα της αναδείχθηκαν «Εταιρικά Αυτοκίνητα της Χρονιάς» στη Γερμανία

Κριτική επιτροπή 165 ειδικών επιλέγει επτά μοντέλα της Skoda, ως τα καλύτερα στις κατηγορίες τους εταιρικά αυτοκίνητα στη γερμανική αγορά για το 2021.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το έγκυρο περιοδικό firmenauto, με την επιτροπή να αποτελείται από διαχειριστές μεγάλων στόλων, εμπειρογνώμονες, ανεξάρτητους πάροχους υπηρεσιών του χώρου καθώς και δημοσιογράφους από ευρωπαϊκά περιοδικά fleet.

Βραβεία κατέκτησαν τα Skoda Superb και Superb iV, η νέα Octavia (για ενδέκατη συνεχή φορά) και τα τέσσερα SUV της εταιρείας Kamiq, Karoq, Kodiaq και το ηλεκτρικό Enyq iV.

Η Skoda Auto κυριάρχησε στον ετήσιο διαγωνισμό βραβείων «Εταιρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς», που διοργανώνει στη Γερμανία από το 1999 το ανεξάρτητο περιοδικό firmenauto. Συνολικά, επτά διαφορετικά μοντέλα της Skoda βραβεύτηκαν στις αντίστοιχες κατηγορίες τους, με τη Skoda Auto να σημειώνει το καλύτερο αποτέλεσμα στην ιστορία της στον θεσμό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των βραβείων που έχει κατακτήσει σε 35.

Skoda

Πιο αναλυτικά, βραβεία ως καλύτερα εισαγόμενα αυτοκίνητα στη γερμανική αγορά κατέκτησαν στις κατηγορίες τους τα Skoda Superb και Superb iV, η νέα Octavia (μάλιστα για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά) καθώς και τα τέσσερα SUV της Skoda (Kamiq, Karoq, Kodiaq και το ηλεκτρικό Enyaq iV). Τα βραβεία αποδεικνύουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι οι παραδοσιακές αξίες της Skoda, όπως εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής, αξιοπιστία, τεχνολογία και υψηλό επίπεδο ασφάλειας και άνεσης, τυγχάνουν μεγάλης εκτίμησης από τους ειδικούς του χώρου.

Skoda

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτελείται από 165 μέλη, που ουσιαστικά εκπροσωπούν εταιρείες με συνολικά περισσότερα από 200.000 οχήματα στους στόλους τους. Ανάμεσά τους διαχειριστές μεγάλων εταιρικών στόλων, εμπειρογνώμονες και εκτιμητές εταιρικών αυτοκινήτων, καθώς και δημοσιογράφοι από έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα που δραστηριοποιούνται στην αγορά του fleet. Συνολικά, απονέμονται βραβεία σε 20 επιμέρους κατηγορίες.

Skoda

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Skoda παρουσιάζει διαρκή άνοδο στην ιδιαίτερα απαιτητική γερμανική αγορά εταιρικών αυτοκινήτων την τελευταία πενταετία. Για το 2020, η τσέχικη εταιρεία του Volkswagen Group αύξησε το μερίδιο αγοράς της στο 8,6%, που την έφερε στην πέμπτη θέση σε πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στη Γερμανία. Δελτίο Τύπου

Skoda

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Skoda
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ