top icon
Επικαιρότητα

Σπουδαστές της Skoda ολοκληρώνουν την κατασκευή του νέου… Sunroq (+video)

Όνομα και πράγμα, μιας και το Sunroq, μία one-off σπουδή των μαθητευόμενων μηχανικών και σχεδιαστών της Skoda, δεν αποτελεί παρά την ξεσκούφωτη εκδοχή του Karoq.

Ένας μόλις μήνας έχει περάσει από τότε που είχαμε προαναγγείλει το πέμπτο κατά σειρά εγχείρημα μιας 23μελούς για την περίσταση ομάδας σχεδιαστών της Skoda, στους οποίους ανατέθηκε η μετατροπή ενός καθ’ όλα ταπεινού Karoq και… κάμπριο (περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ). Σήμερα, ήρθε η ώρα ώστε να παρουσιαστεί το τελικό «προϊόν», το Sunroq, όπως ονομάζεται, το οποίο αποτελεί παρά μία one-off σπουδή που -φυσικά- θα μείνει στις καλένδες της τσέχικης εταιρείας.

Η προσπάθεια των σπουδαστών από τη Mlada Boleslav ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2017 και ολοκληρώθηκε στα τέλη της περασμένης βδομάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως το μήκος, το πλάτος αλλά και το μεταξόνιο του Sunroq δεν έχουν διαφοροποιηθεί σε σχέση με εκείνα του γνωστού μας Karoq, με τον γνωστό μάλιστα 1.500άρη TSI κινητήρα βενζίνης να συνεχίζει να παρέχει κίνηση εξασφαλίζοντας επιτάχυνση από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο 8,4 δλ. και τελική ταχύτητα 204 χλμ./ώρα._X.A.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ