Επικαιρότητα Κόσμος

To SsangYong LIV-2 στο Παρίσι

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι, η SsangYong θα παρουσιάσει το πρωτότυπο LIV-2, ένα μεγάλο premium SUV που δίνει μια πρώτη εντύπωση για το νέο της μοντέλο που θα παρουσιαστεί το 2017.

To SsangYong LIV-2, αποτελεί την εξέλιξη του πρωτότυπου LIV-1, που είχε παρουσιαστεί το 2013, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σεούλ. Το όνομά του προέρχεται από τις λέξεις Limitless Interface Vehicle, που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνουν ένα όχημα με απεριόριστες δυνατότητες, έτσι όπως προκύπτουν από τις νέες τεχνολογίες που διαθέτει. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο που αποτελεί το τελευταίο βήμα πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου της SsangYong με τον εσωτερικό κωδικό Y400 που αντιστοιχεί στο θρυλικό μοντέλο Rexton και θα παρουσιαστεί στα μέσα του επόμενου έτους. Το μοτίβο του ασπάζεται τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της κορεάτικης φίρμας με τον τίτλο «Dignified Motion» (=Αξιοπρεπής Κίνηση).

Το SsangYong LIV-2 εξοπλίζεται με κινητήρα diesel 2,2 λίτρων, προδιαγραφών Euro 6, που εξασφαλίζει δύναμη και οικονομία, όπως και με το υπερσύγχρονο, πρόσφατα παρουσιασμένο, μοτέρ βενζίνης 2.0 DGi με turbo και άμεσο ψεκασμό καυσίμου.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου