top icon
Επικαιρότητα

Στα μέσα του 2021 το νέο υβριδικό supercar της McLaren

Η βρετανική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το νέο, υβριδικό της supercar θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο πρώτο μισό του 2021.

Η βρετανική εταιρεία από το Woking περιγράφει το νέο της μοντέλο ως το supercar «της επόμενης γενιάς» χρησιμοποιώντας για την περίσταση τη διακριτική ονομασία High-Performance Hybrid (HPY). Όπως επισήμως επιβεβαιώνουν σήμερα οι ιθύνοντες της McLaren, θα πρόκειται για ένα υβριδικό μοντέλο, το οποίο θα διαθέτει μια μονάδα κίνησης αποτελούμενη από έναν ολοκαίνουργιο 6κύλινδρο σε διάταξη V κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος θα εξασφαλίζει στο αυτοκίνητο τη δυνατότητα να κινείται αποκλειστικά με την αρωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Προς το παρόν, πέραν των δύο φωτογραφιών που σας παραθέτουμε, η εταιρεία δεν ανακοινώνει τεχνικά στοιχεία για τη νέα πρότασή της στην κατηγορία των supercar περιοριζόμενη απλώς στη διαβεβαίωση ότι θα προσφέρει «εντυπωσιακά επίπεδα απόδοσης και μια μοναδικά έντονη οδηγική εμπειρία» σε συνδυασμό με μια «medium-range» ηλεκτρική αυτονομία.

Το νέο αυτό μοντέλο θα είναι το πρώτο που θα κατασκευάζεται σε ένα ολοκαίνουργιο πλαίσιο τύπου μπανιέρας από carbon, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για να φιλοξενεί υβριδικές μονάδες κίνησης. Επί της ουσίας, το McLaren Carbon Lightweight Architecture (MCLA), όπως ονομάζεται, εξελίχθηκε στο Ην. Βασίλειο και θα παράγεται στις εγκαταστάσεις της McLaren Composites Technology Center (MCTC) στο Sheffiel (περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ).

Το νέο supercar της McLaren με την άγνωστη προς το παρόν ονομασία θα τοποθετείται στη γκάμα της εταιρείας ανάμεσα στην GT και στην 720S.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ