top icon
Επικαιρότητα

Στα σκαριά η νέα Aston Martin DB11 S

Η βρετανική εταιρεία ετοιμάζει την κορυφαία έκδοση S της 12κύλινδρης Aston Martin DB11.

Μπορεί πριν λίγες μέρες την παράσταση να έκλεψε το ντεμπούτο της νέας 8κύλινδρης παραλλαγής του βρετανικού κουπέ, η οποία φιλοξενεί για την περίσταση κάτω από το καλλίγραμμο εμπρός καπό του τον 4λιτρο bi-turbo κινητήρα της Mercedes-AMG, ωστόσο το ενδιαφέρον για τη «μεγάλη» 12κυλινδρη DB11 παραμένει αμείωτο. Πολλώ δε μάλλον τη στιγμή που οι δραστήριοι μηχανικοί από τη Gaydon έχουν ήδη ξεκινήσει την εξέλιξη μιας ακόμα πιο σπορτίφ σε χαρακτήρα και πιο δυνατής σε απόδοση εκδοχή της, η οποία, όπως όλα δείχνουν, θα κοσμείται από το γράμμα S.

Κάτω από το καπό της επερχόμενης μέσα στο 2018 νέας DB11 S θα φιλοξενείται μια δυνατότερη εκδοχή του 12κύλινδρου κινητήρα της Aston Martin, ο οποίος θα αποδίδει για την περίσταση 650 ίππους. Από εκεί και πέρα, όπως φαίνεται και στο ματ πρωτότυπο δοκιμών που συνέλαβε ο κατασκοπευτικός φακός κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων δοκιμών εξέλιξης, σχεδιαστικά στο εμπρός μέρος θα δεσπόζουν μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, καθώς και ένα διαφορετικό splitter.

Επίσης, η νέα Aston Martin DB11 S θα «κάθεται» πιο χαμηλά, με τις αναρτήσεις της να έχουν ακόμα πιο σφικτή ρύθμιση και τους τροχούς της μεγαλύτερη διάμετρο. Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση αναφορικά με τον ακριβή χρόνο παρουσίασης της εν λόγω έκδοσης._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ