Η Mercedes ανακοίνωσε τι νέο θα παρουσιάσει στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον προσεχή μήνα. Ανάμεσα στις παγκόσμιες πρεμιέρας της εταιρείας από τη Στουτγάρδη είναι κι ένα νέο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο σεντάν, που θα φέρει την ονομασία EQV.

Μία σειρά από plug-in υβριδικά αλλά και ηλεκτρικά μοντέλα θα παρουσιάσει η Mercedes τον επόμενο κιόλας μήνα στα πλαίσια της παρουσίας της στην «εγχώρια» για την ίδια γιορτή της παγκόσμιας αυτοκίνησης - που φυσικά δεν είναι άλλη από τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία από τη Στουτγάρδη, σε αυτή την παγκόσμια πρεμιέρα του θα κάνει ένα καινοτόμο πρωτότυπο μοντέλο (show car, όπως το χαρακτηρίζουν οι Γερμανοί), το οποίο θα δείχνει την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια η Mercedes με την ηλεκτρική οικογένεια μοντέλων EQ.

Επίσης, η Mercedes προανήγγειλε την αποκάλυψη ενός αμιγώς ηλεκτρικού sedan, το οποίο θα φέρει την ονομασία. Προς το παρόν, η γερμανική εταιρεία δεν αναφέρει κανένα στοιχεία για το νέο ηλεκτρικό της μοντέλο αφήνοντας όλες τις αποκαλύψεις για το βράδυ της 10ης Σεπτεμβρίου. Ταυτόχρονα, η εταιρεία θα παρουσιάσει στο ευρύ κοινό στη Φρανκφούρτη μια σειρά νέων plug-in εκδόσεων διάφορων μοντέλων της γκάμας της. Την ίδια στιγμή, στο περίπτερο της smart θα βρίσκονται οι ανανεωμένες εκδόσεις των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της, ενώ η Mercedes-AMG έχει ετοιμάσει ένα ακόμη SUV επιδόσεων, βασιζόμενο στη νέα GLB._X.A.

Πιστεύετε πως και στο φετινό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, από τους 7 φιναλίστ, ένα από τα ηλεκτρικά Porsche Taycan & Tesla Model 3, θα μπορούσε να επικρατήσει του συμβατικού ανταγωνισμού (BMW 1 Series, Ford Puma, Peugeot 208, Renault Clio & Toyota Corolla);

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά