Επικαιρότητα Κόσμος

Στη μονάδα του Melfi στην Ιταλία η παραγωγή του Jeep Renegade plug-in Hybrid

Η μονάδα του Melfi στην Ιταλία ετοιμάζεται προκειμένου να υποδεχτεί στις εγκαταστάσεις της την plug-in υβριδική έκδοση του νέου Jeep Renegade.

Το εργοστάσιο του Melfi στην Ιταλία ξεκινά από σήμερα τις απαραίτητες προετοιμασίες για την παραγωγή του plug-in υβριδικού Jeep Renegade, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές του 2020. Το Renegade PHEV θα παράγεται στην εν λόγω μονάδα μαζί με τα «απλά» Renegade και φυσικά το ομόσταβλο το Fiat 500X

Τα πρώτα αντίτυπα προ-παραγωγής του νέου Jeep Renegade PHEV θα κάνουν, σύμφωνα με την FCA, την εμφάνισή τους το 2019. Η επένδυση για τη νέα αυτή κινητήρια μονάδα, την οποία θα πραγματοποιήσει ο αμερικανο-ιταλικός όμιλος, ανέρχεται σε περισσότερα από 200 εκ. € και περιλαμβάνει επίσης την ισχυρή δέσμευση της FCA για την εκπαίδευση όλων των εργαζομένων της.

«Με περισσότερα από 742.000 Renegade να έχουν κατασκευαστεί μέχρι σήμερα στην Ιταλία, το εργοστάσιο του Melfi είναι η ιδανική θέση και το Renegade το τέλειο προϊόν για να ξεκινήσει να παράγεται η έκδοση PHEV», δήλωσε ο Pietro Gorlier.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι το 2022, η FCA θα προσφέρει συνολικά 12 ηλεκτρικές μονάδες κίνησης (BEV, PHEV, υβριδικά και ήπια υβριδικά) που θα βρουν εφαρμογή σε παγκόσμιες πλατφόρμες. Επίσης, σύμφωνα με την FCA, περισσότερα από 30 διαφορετικά μοντέλα θα είναι εφοδιασμένα με κάποιο από τα παραπάνω συστήματα κίνησης._Χ.Α.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου