top icon
Επικαιρότητα

Στις 10 Αυγούστου η πρεμιέρα των νέων Maserati Ghibli και Quatroporte Trofeo

Η Maserati θα παρουσιάσει τις νέες εκδόσεις Trofeo για λογαριασμό των Ghibli και Quatroporte παράλληλα με την πρεμιέρα της αντίστοιχης και προφανώς ανανεωμένης εκδοχής της Levante.

Λίγες μόλις μέρες μετά τα αποκαλυπτήρια της υβριδικής έκδοσης της Ghibli, η Maserati προχωρά στην πρεμιέρα των νέων Ghibli Trofeo και Quatroporte Trofeo, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 10 Αυγούστου.

Με δεδομένη την «παρουσία» στη σχετική, teaser φωτογραφία ενός τρίτου αυτοκινήτου, η διάσημη ιταλική τρίαινα θα ανανεώσει στα σημεία και την αντίστοιχη έκδοση της Levante.

Όπως όλα μαρτυρούν, οι νέες Ghibli Trofeo και Quatroporte Trofeo θα υιοθετήσουν παρόμοιες λύσεις με εκείνες που είδαμε στην Levante Trofeo πριν δύο χρόνια. Με πρώτη και καλύτερη τον 4λιτρο V8 κινητήρα των Ιταλών.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο κινητήρας των νέων Ghibli Trofeo και Quatroporte Trofeo θα αποδίδει ισχύ 590 ίππων, χωρίς όμως να αποκλείεται και το «σπάσιμο» του άτυπου φράγματος των 600 ίππων.

Φυσικά, οι νέες «καυτές» εκδόσεις των Ghibli και Quatroporte θα είναι τετρακίνητες, ενώ ιδιαίτερη μέριμνα θα δοθεί στο σχεδιασμό των εξωτερικών επιφανειών, οι οποίες θα κοσμούνται με ουκ ολίγες σπορτίφ πινελιές.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ