top icon
Επικαιρότητα

Στις 21 Νοεμβρίου η αποκάλυψη του ηλεκτρικού pick up της Tesla

Η πρωτοπόρος εταιρεία από το Palo Alto θα αποκαλύψει κοντά στην έδρα της SpaceX το Cybertruck, όπως χαρακτηριστικά αποκαλεί ο Elon Musk το νέο και ηλεκτρικό ασφαλώς pick up μοντέλο της Tesla.

Με ένα ακόμα τιτίβισμά στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Elon Musk αποκάλυψε ότι η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του νέου pick up μοντέλου της Tesla θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου στο Λ. Άντζελες των ΗΠΑ, πολύ κοντά στις εγκαταστάσεις στις οποίες η SpaceX, η αδελφή εταιρεία του 48χρόνου εκατομμυριούχου, κατασκευάζει τους πυραύλους της – και όχι μόνο.

Το Cypertruck θα είναι, μετά το Semi, το Roadster και τα Model S/X/3/Υ, το έβδομο μοντέλο στη γκάμα της αμερικάνικης εταιρείας.

«Το Cybertruck δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχω δει να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Δείχνει περισσότερο σαν έναν τεθωρακισμένο μεταφορέα προσωπικού από το μέλλον», είπε χαρακτηριστικά ο Elon Musk σε tweet του τον προηγούμενο μήνα.

Μπορεί για τα ευρωπαϊκά δεδομένα τα pick up μοντέλα να θωρούνται «ειδικά» και αρκούντως περιθωριακά σε δημοτικότητα, εντούτοις στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, και ειδικότερα στις ΗΠΑ, συνθέτουν τη μεγαλύτερη σε πωλήσεις κατηγορία οχημάτων.

Τον δρόμο που για μια ακόμα φορά χαράζει η Tesla στον τομέα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων αναμένεται να ακολουθήσουν στο προσεχές μέλλον στην κατηγορία των pick-up μοντέλων και άλλοι κατασκευαστές, όπως η Ford και η GM.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις αναφορικά με τις τεχνολογικές περγαμηνές του μοντέλου._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ