Επικαιρότητα Κόσμος

Στις 27 Μαΐου η πρεμιέρα των ανανεωμένων Mercedes E-Class Coupe και Cabriolet

Μέσω του διαδικτύου θα παρουσιαστoύν οι Coupe και Cabriolet εκδόσεις της ανανεωμένης Mercedes E-Class, ενώ δύο 24ωρα νωρίτερα ο Πρόεδρος της γερμανικής εταιρείας, Ola Kallenius, θα ανακοινώσει τις τελευταίες εξελίξεις στους κόλπους της Mercedes στον τομέα της τεχνολογίας και της ηλεκτροκίνησης.

Η νέα εποχή της πανδημίας επιβάλλει νέες προσεγγίσεις, και για το λόγο αυτό η γερμανική εταιρεία από τη Στουτγάρδη θα προβεί στην επίσημη αποκάλυψη των νέων E-Class Coupe και Cabriolet με την αρωγή του διαδικτύου σε ένα ενδιαφέρον, όπως η ίδια προαναγγέλλει, broadcast με τίτλο «Meet Mercedes Digital» που θα ξεκινήσει δύο 24ώρα νωρίτερα.

Πιο συγκεκριμένα, στις 25 Μαΐου η Mercedes θα ενημερώσει το κοινό της όχι μόνο για την επανεκκίνηση της παραγωγής της, αλλά και για τις πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας και της ηλεκτροκίνησης. Σε ότι αφορά στην τελευταία, το «αστέρι της Στουτγάρδης», δια στόματος του Προέδρου της, Ola Kallenius, θα αναφερθεί στους στόχους που έχουν επιτευχθεί έως τώρα στα πλαίσια του προγράμματος «Ambition 2039», καθώς και στις προοπτικές της μάρκας τα προσεχή χρόνια, ενώ εν συνεχεία ο Jorg Burzer, υπεύθυνος στη Mercedes-Benz στον τομέα της παραγωγής, θα εστιάσει στον τομέα της παραγωγής μπαταριών που θα ξεκινήσει η εταιρεία για πρώτη φορά στο Karmenz, στην περιοχή της Δρέσδης.

Δύο μέρες αργότερα, μέσω της ίδιας σειράς διαδικτυακών εκπομπών, η Mercedes θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό τις ανανεωμένες Ε-Class Coupe και Cabriolet – θυμίζουμε πως η 4θυρη έκδοση του μοντέλου, αλλά και η πιο περιπετειώδης All Terrain, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στις αρχές του περασμένου Μαρτίου.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου