top icon
Επικαιρότητα

Στις 28 Ιανουαρίου η επίσημη πρεμιέρα του νέου Seat Leon (+video)

Η ισπανική εταιρεία θα παρουσιάσει τη νέα και τέταρτη κατά σειρά γενιά του Seat Leon στα τέλη του επόμενου μήνα.

Μετά τα αποκαλυπτήρια του ομόσαβλου VW Golf αλλά και του Skoda Octavia είναι η σειρά της Seat να παρουσιάσει τη δική τους πρόταση στη μικρομεσαία κατηγορία. Που φυσικά δεν είναι άλλη από το νέο Seat Leon, που αισίως θα γυρίσει στα τέλη του επόμενου κιόλας μήνα την τέταρτη κατά σειρά σελίδα του – η τρίτη γενιά έκανε το ντεμπούτο της το 2012.

Από το teaser βίντεο που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα η Seat μας αποκαλύπτει μερικά μόνο από τα βασικά σχεδιαστικά γνωρίσματα του νέου Leon. Όπως είναι για παράδειγμα τα LED φωτιστικά σώματα στο εμπρός μέρος και η «φωτεινή» λωρίδα, αλά Renault Megane, που ενώνει τα πίσω. Οι Ισπανοί μας προσφέρουν, επίσης, μία κλεφτή ματιά και στα ενδότερα του νέου τους μοντέλου, που φυσικά θα υιοθετεί πολλά στοιχεία τεχνολογίας από το VW Golf.

Seat Leon

Προς το παρόν, η Seat δεν αποκαλύπτει τις τεχνικές περγαμηνές του νέου της μοντέλου. Ωστόσο, γνωστό είναι ότι το νέο Leon θα χρησιμοποιεί τους πολλούς, αν όχι όλους, από τους θερμικούς κινητήρες του Golf υιοθετώντας για πρώτη φορά στην ιστορία του και plug-in υβριδικές μονάδες με ηλεκτρική αυτονομία κοντά στα 50 χλμ.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το νέο Leοn θα είναι διαθέσιμο σε 5θυρες και στέισον βάγκον εκδόσεις, ενώ αργότερα τη γκάμα θα πλαισιώσει και μία crossover παραλλαγή, η οποία θα «πατά», όπως και οι άλλες δύο, στη νεότερη εκδοχή του δαπέδου MQB του VW Group.

Δείτε στη συνέχεια το teaser βίντεο του νέου Seat Leon

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ