top icon
Επικαιρότητα

Στις φλόγες μια Alpine A110 στα χέρια των Chris Harris και Eddie Jordan

Κατά τη διάρκεια κινηματογράφησης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στην 17η ε.δ. του φετινού Ράλλυ Monte Carlo, μία Alpine A110, στην οποία επέβαιναν ο Eddie Jordan και ο γνωστός δημοσιογράφος του βρετανικού περιοδικού Top Gear, Chris Harris, τυλίχτηκε στις φλόγες. Ευτυχώς, χωρίς δυσάρεστα επακόλουθα για το πλήρωμα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση του ατυχούς αυτού περιστατικού κάνει από χθες το γύρο του διαδικτύου ύστερα από σχετική δημοσίευση της εφημερίδας Daily Telegraph, την οποία ήρθε να επιβεβαιώσει με επίσημη ανακοίνωσή του το περιοδικό βρετανικό περιοδικό Top Gear. Σύμφωνα με την τελευταία, ο γνωστός δημοσιογράφος, Chris Harris, έχοντας στο πλευρό του τον γνώριμο από τη δράση του στο πολύχρωμο τσίρκο της F1, Eddie Jordan, κινηματογραφούσαν μια Alpine A110 σ’ ένα κλειστό» τμήμα της 17ης ειδικής διαδρομής του φετινού Ράλλυ Μόντε Κάρλο όταν σε κάποιο σημείο της διαδρομής το πλήρωμα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το αυτοκίνητο όταν το τελευταίο, για άγνωστο προς το παρόν λόγο, τυλίχτηκε στις φλόγες.

«Συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να βγω έξω από το αυτοκίνητο όταν άνοιξα την πόρτα και είδα τις φλόγες να φτάνουν ως το χέρι μου. Δυστυχώς, το αυτοκίνητο καταστράφηκε Πάντα λυπάμαι όταν βλέπω ένα τόσο όμορφο αυτοκίνητο να καταστρέφεται», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Chris Harris.

Από τη μεριά του, o Eddie Jordan δήλωσε:

«Κάνοντας την ειδική αυτή ήταν ένα όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα. Το αυτοκίνητο ήταν εκπληκτικό, τόσο ελαφρύ. Κυριολεκτικά χόρευε στο βουνό και ο Chris το οδηγούσε καταπληκτικά. Κρίμα που δεν ολοκληρώσαμε τη δοκιμή. Αλλά αυτά συμβαίνουν».

Εκπρόσωπος της Alpine δήλωσε για το περιστατικό στην Daily Mail τα εξής:

«Η Alpine και το Groupe Renault ερευνούν τις αιτίες αυτού του συμβάντος. Ως προληπτικό μέτρο, έχουμε παγώσει προσωρινά όλες τις δραστηριότητες που αφορούν στην οδήγηση αυτοκίνητων προ-παραγωγής. Αναμένουμε τη λεπτομερή διάγνωση των αιτίων και τη λήψη όλων των απαραίτητων προληπτικών μέτρων».

Όπως ανακοίνωσε το περιοδικό Top Gear, λίγα λεπτά πριν η Alpine A110 τυλιχτεί στις φλόγες, μία προειδοποιητική λυχνία άναψε στο ταμπλό του αυτοκινήτου, ενώ αμέσως μετά ο κινητήρας του τέθηκε αυτόματα εκτός λειτουργίας. Να σημειωθεί, τέλος, πως στην εν λόγω δοκιμή-κινηματογράφιση συμμετείχαν και τέσσερα ακόμα rally cars (άγνωστα ποια)._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ