top icon
Επικαιρότητα

Στο φως η νέα BMW Z4

Λίγες εβδομάδες πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της, η νέα BMW Z4 κάνει την πρώτη ανεπίσημη εμφάνισή της μέσω διαδικτυακών διαρροών.

Η πολυαναμενόμενη «ανοιχτή» δημιουργία των Βαυαρών της BMW, η οποία αναπτύχθηκε από κοινού με τους Ιάπωνες της Toyota και την «κλειστή» Supra, βρίσκεται ένα μόλις βήμα πριν την επίσημη πρεμιέρα της, η οποία είναι προγραμματισμένη για τα τέλη του μήνα που διανύουμε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Σήμερα, ωστόσο, το γερμανικό roadster βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας μέσω αναρτήσεων σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης χωρίς ίχνος καμουφλάζ στο «σώμα» του. Ακόμα και μέχρι αυτή τη στιγμή, όμως, η BMW δεν αποκαλύπτει στοιχεία που να αφορούν τις τεχνικές περγαμηνές των ποικίλων εκδόσεων της νέας Ζ4.

Εντούτοις, πέρα από την κορυφαία 6κύλινδρη και 3λιτρη έκδοση Μ40i, η οποία θα αποδίδει σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές 335 ίππους, η γερμανική εταιρεία φαίνεται αποφασισμένη να λανσάρει τη νέα ξεσκούφωτη δημιουργία της και με 4κύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων, που θα αποδίδει 180 ίππους ή κοντά στους 240 στην πιο ισχυρή εκδοχή του. Χειροκίνητες εκδόσεις δεν προβλέπονται, καθώς όλοι οι κινητήρες της πισωκίνητης, ασφαλώς, BMW Z4 θα συνεργάζονται με το γνωστό αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων των Βαυαρών._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ