top icon
Επικαιρότητα

Στο φως το Zagato IsoRivolta Vision Gran Turismo

Θα πρωταγωνιστήσει ως virtual car στις γνωστές παιχνιδομηχανές της Sony, ενώ πιθανό είναι να πάρει σάρκα και οστά από το 2018 και μετά.

To IsoRivolta Vision Gran Turismo, το οποίο παρουσίασε ο ίδιος ο Andrea Zagato το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε σε μια ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στην Ελβετία, είναι ένα δημιούργημα που θα το δούμε πολύ σύντομα να πρωταγωνιστεί στο ομώνυμο video game της Sony, δίπλα σε αντίστοιχα ψηφιακά υπερ-αυτοκίνητα των Aston Martin, Toyota, Nissan, VW, Bugatti κοκ.

«Το Vision Gran Turismo, παρ’ ότι σχεδιάστηκε για το Sony PlayStation, αποτελεί τη βάση για τη μορφή των πραγματικών μας αυτοκινήτων. Ονειρεύομαι να επιστρέψω του χρόνου στην ίδια εκδήλωση με ένα πραγματικό αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων», δήλωσε ο Andrea Zagato δίνοντας ξεκάθαρα το στίγμα των προθέσεών του.

Το Zagato IsoRivolta Vision Gran Turismo αντλεί την έμπνευσή του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι δημιουργοί του, από το Rivolta, ένα κομψό κουπέ 2+2 θέσεων που κατασκεύασε στις αρχές της δεκαετίας του ’60 η Iso, η εταιρεία, με άλλα λόγια, που σχεδίασε την εμβληματική Isetta. Την κίνηση στο Rivolta προσέφερε ένας V8 κινητήρας της Chevrolet, αποδίδοντας ισχύ στις δύο διαθέσιμες εκδόσεις του 300 και 350 ίππους._Χ.Α.

Iso Rivolta

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ