top icon
Επικαιρότητα

Στο Ράλλυ Γερμανίας o Romain Dumas με Porsche Cayman GT4 Clubsport concept

Ο Romain Dumas, ο οποίος ηγείται αυτή τη στιγμή του προγράμματος εξέλιξης του αγωνιστικού πρωτοτύπου της Porsche, θα λάβει μέρος στο Ράλλυ Γερμανίας σε μία εβδομάδα από σήμερα με μία Cayman GT4 Clubsport concept.

Ο Romain Dumas, o δύο φορές νικητής στo Le Mans και record-man στο Pikes Peak, έχει αναλάβει την εξέλιξη της Cayman GT4 Clubsport Concept με την οποία και θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Γερμανίας που πραγματοποιείται στις 16-18 Αυγούστου. Το όλο εγχείρημα ασφαλώς και χαίρει της βοήθειας της Porsche Motorsport, η οποία ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter πως από τη συμμετοχή του Γάλλου οδηγού στον εντός έδρας για την εταιρεία αγώνα «θα αποφασιστεί αν ένα παρόμοιο αυτοκίνητο με βάση ένα μελλοντικό μοντέλο θα μπορούσε να εξελιχθεί αργότερα μέσα στη χρονιά».

H Porsche Cayman GT4 Clubsport Concept θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Γερμανίας «διαγωνιζόμενη» στην κατηγορία RGT. Προς το παρόν, τόσο η Porsche Motorsport, όσο και η RD Limited που έχει αναλάβει επί του πρακτέου την εξέλιξη του αυτοκινήτου, δεν έχουν ανακοινώσει με λεπτομέρειες τις τεχνικές περγαμηνές της Cayman GT4 Clubsport Concept._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ