Μια σπάνια Ιταλίδα ετών… 24 δημοπρατείται με μόλις 50 χλμ. στο οδόμετρό της.

Η εικονιζόμενη καλλονή αγοράστηκε από τον έναν και μοναδικό ιδιοκτήτη της το μακρινό 1992, χρονιά που η Lancia αποφάσισε να κατασκευάσει μόλις 400 αντίτυπα της συγκεκριμένης έκδοσης θέλοντας να γιορτάσει τον πέμπτο συνεχόμενο τίτλο της στο Π. Π. Ράλλυ.

Η ιδιαιτερότητα της… ολοκαίνουργιας αυτής Lancia HF Integrale, η οποία κοσμείται ειδικά για την περίσταση, από τα γνώριμα χρώματα της Martini Racing, είναι πως ο ιδιοκτήτης της την αντιμετώπισε ως επένδυση, καθώς για περισσότερες από δύο δεκαετίες παρέμεινε ακίνητη και φυσικά ερμητικά κλεισμένη στο προσωπικό του γκαράζ.

Η εν λόγω Lancia Delta HF Integrale Matini 5, η οποία είναι το 124ο αντίτυπο της σειράς που κατασκεύασε η ιταλική εταιρεία, δημοπρατείται στα τέλη του επόμενου μήνα από την  Silverstone Auctions στα πλαίσια της εκδήλωσης Race Retro International Historic Motorsport Show 2016 που θα πραγματοποιηθεί στο Coventry της Μ. Βρετανίας.

Στόχος των… διαχειριστών της είναι να πωληθεί σε τιμή που θα κυμαίνεται μεταξύ 120.000 και 145.000 ευρώ._Χ.Α.

H Volvo αποφάσισε κάθε νέο αυτοκίνητο της να διαθέτει πλέον ανώτατο όριο ταχύτητας τα 180 χλμ./ώρα. Πιστεύετε πώς αυτό θα συνεισφέρει στην μείωση των θανάτων και των σοβαρών τραυματισμών από τροχαία ατυχήματα;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά