top icon
Επικαιρότητα

Στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών της πόλης της Στουτγάρδης ο CEO της Porsche

Οι εισαγγελείς ερευνούν μεταξύ άλλων και τον CEO της Porsche, Oliver Blume, για πιθανή «κατάχρηση εμπιστοσύνης» και φαινόμενα διαφθοράς που συνδέονται με πιθανές πληρωμές που έγιναν σε μέλη του συμβουλίου εργαζομένων της Porsche.

Υψηλά ιστάμενα στελέχη της Porsche και ειδικότερα ο CEO της εταιρείας, Oliver Blume, διερευνώνται υπό την υποψία ότι έχουν χορηγήσει «δυσανάλογες πληρωμές» σε μέλη του συμβουλίου εργαζομένων της Porsche. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, με την έγκριση και χορήγηση των πληρωμών αυτών, ο Oliver Blume και άλλα στελέχη της Porsche υπέπεσαν στο αδίκημα της «κατάχρησης εταιρικών κεφαλαίων της εταιρείας».

Στο πλαίσιο των ερευνών τους για το όλο θέμα, οι εισαγγελικές αρχές της πόλης της Στουτγάρδης πραγματοποίησαν χθες εκτεταμένες έρευνες στα γραφεία της Porsche, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων στο Weissach, στην οποία συμμετείχαν 176 αστυνομικοί και φορολογικοί επιθεωρητές, καθώς και 10 εισαγγελείς.

Προς το παρόν, η Porsche δεν έχει προβεί σε επίσημες δηλώσεις ή σχολιασμό των ως άνω πληροφοριών και δημοσιευμάτων που από χθες κάνουν τον γύρω του διαδικτίου._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ