Επικαιρότητα Κόσμος

Στρατηγική συνεργασία Hyundai και Kia με τη Vodafone

Η Hyundai και η Kia προχώρησαν σε μια νέα πανευρωπαϊκή στρατηγική συνεργασία με τη Vodafone, με σκοπό να παρέχουν στους πελάτες τους ψυχαγωγία πλήρους συνδεσιμότητας μέσα στο αυτοκίνητο και υπηρεσίες διασύνδεσης.

Η στρατηγική εταιρική συνεργασία δίνει τη δυνατότητα στους κατασκευαστές αυτοκινήτων να αξιοποιήσουν την τεχνογνωσία της Vodafone και να προσφέρουν υπηρεσίες διασύνδεσης ψυχαγωγίας εντός αυτοκινήτου στους ευρωπαίους οδηγούς. Η Hyundai και η Kia θα χρησιμοποιήσουν το δίκτυο IoT της Vodafone με σκοπό να αναπτύξουν τις υπηρεσίες τους σε όλη την Ευρώπη, επιτρέποντας στους πελάτες να επωφεληθούν από τις τελευταίες τεχνολογίες τηλεματικής.

Το νέο σύστημα ψυχαγωγίας θα διατίθεται σε επιλεγμένα νέα μοντέλα Hyundai και Kia στην Ευρώπη από το 2019. Το σύστημα βασίζεται στην ενσωματωμένη συνδεσιμότητα που παρέχεται από τη Vodafone για να διευκολύνει την καθημερινότητα των κατόχων των οχημάτων. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν ενημερωμένες πληροφορίες κυκλοφορίας, υπηρεσίες στάθμευσης, διαγνωστικά οχημάτων και φωνητικό έλεγχο. Το σύστημα λειτουργεί παράλληλα με το Android Auto και το Apple CarPlay, ώστε να παρέχει ολοκληρωμένη λειτουργία smartphone και πρόσβαση σε αγαπημένες εφαρμογές των χρηστών.

Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου