top icon
Επικαιρότητα

Subaru e-boxer: Δύο νέα υβριδικά μοντέλα στη Γενεύη

Η ιαπωνική εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει στις αρχές του επόμενου μήνα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης δύο μοντέλα της που θα εξοπλίζονται με το υβριδικό σύστημα κίνησης e-boxer.

Τα «μονοπάτια» της ηλεκτροκίνησης, και εν προκειμένω των υβριδικών μονάδων, είναι έτοιμη να ακολουθήσει και η Subaru, η οποία αναμένεται να παρουσιάσει σε λίγες εβδομάδες από σήμερα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης δύο μοντέλα της υφιστάμενης γκάμας της που θα κινούνται από μία υβριδική μονάδα. Προς το παρόν, πάντως, η εταιρεία δεν αποκαλύπτει ούτε την ταυτότητα των εν λόγω μοντέλων, ούτε και τις ακριβείς περγαμηνές του υβριδικού συστήματος που επισήμως φέρει την ονομασία eboxer.

Εντούτοις, σύμφωνα με πηγές από το εξωτερικό που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη, το ένα από τα δύο αυτά νέα μοντέλα θα είναι το Forester, με τον 2λιτρο ατμοσφαιρικό μπόξερ κινητήρα του να συνδυάζεται μ’ έναν ηλεκτροκινητήρα με μέγιστη ισχύ 12 περίπου ίππων, σε συνδυασμό με μία μπαταρία ιόντων λιθίου, με άγνωστη μέχρι στιγμής χωρητικότητα, που θα είναι εγκατεστημένη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Περισσότερα στοιχεία αναμένεται να ανακοινωθούν στην ελβετική πόλη στις 5 Μαρτίου._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ