top icon
Επικαιρότητα

Subaru Impreza WRC concept

Στη διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης, που θα ανοίξει τις πύλες της στο κοινό του αυτοκινήτου στις 13 Σεπτεμβρίου, θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση το νέο Subaru Impreza WRC 2008.

Μπορεί η Subaru να συμμετέχει και φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, ωστόσο μεγάλο μέρος της προσοχής των ανθρώπων της ομάδας, έχει στραφεί στο μέλλον. Ο λόγος είναι το νέο αυτοκίνητο που θα εκπροσωπήσει τους Ιάπωνες στο θεσμό από το 2008. Πρόκειται για το νέο Impreza, που θα αποτελέσει και τον πρώτο hatchback εκπρόσωπο της Subaru στο WRC.

Στην επίσημη παρουσίαση του Subaru Impreza WRC 2008 θα βρεθεί και ο Petter Solberg, ο οποίος θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 11 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να μιλήσει για το νέο αγωνιστικό της ομάδας.

 
Το γεγονός ότι η παρουσίαση του νέου Subaru Impreza WRC 2008 θα γίνει στη Φρανκφούρτη μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού εκεί η παρουσία της Subaru θα είναι η δυναμικότερη όλων των εποχών, αφού πέραν της αγωνιστικής, θα παρουσιαστεί η πολιτική έκδοση του Impreza, το ανανεωμένο Subaru Tribeca, το νέο Subaru Justy και ο κινητήρας boxer turbo-diesel._Ν.Δ.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ