top icon
Κόσμος

Συλλεκτικό κιτ εργαλείων για τις κλασικές Alfa Romeo

Το τμήμα Heritage της Stellantis ετοίμασε ένα συλλεκτικό κιτ εργαλείων για όσους απολαμβάνουν να φροντίζουν οι ίδιοι την κλασική τους Alfa Romeo.

Η Alfa Romeo απολαμβάνει ένα μεγάλο κοινό φανατικών φίλων, πολλοί εκ των οποίων διατηρούν με ιδιαίτερη φροντίδα κλασικά μοντέλα της αγαπημένης τους εταιρείας. Το τμήμα Heritage της Stellantis, που σαν σκοπό έχει τη διατήρηση της ιστορικής κληρονομίας των ιταλικών εταιρειών του Ομίλου, έχει προχωρήσει τα τελευταία χρόνια σε μια σειρά πρωτοβουλιών προς αυτή την κατεύθυνση.

Από την ανακαίνιση και αναβάθμιση του κέντρου τεχνικής υποστήριξης του οργανισμού, μέχρι τις υπηρεσίες ανακατασκευής, ταυτοποίησης αυτοκινήτων και την παραγωγή αυθεντικών ανταλλακτικών για κλασικά μοντέλα, όπως η 147 GTA, το τμήμα Heritage δημιουργεί ένα πλήρες οικοσύστημα δραστηριοτήτων για τους κατόχους κλασικών μοντέλων της Alfa Romeo, αλλά και συνολικότερα τους φίλους της μάρκας.

alfa romeo classic

Η νεότερη προσθήκη σε αυτή τη σειρά ενεργειών, είναι η παραγωγή ενός συλλεκτικού κιτ εργαλείων για όσους απολαμβάνουν να φροντίζουν οι ίδιοι την κλασική τους Alfa Romeo. Για όσους έχουν στην κατοχή τους μια Alfa Romeo που κατασκευάστηκε μεταξύ των δεκαετιών του ’50 και του ’90, το συγκεκριμένο κιτ είναι ιδανικό για τη φροντίδα και την πραγματοποίηση βασικών εργασιών στο κλασικό τους αυτοκίνητο.

alfa romeo classic

Γνωστή για τη μοναδική αίσθηση στιλ και φινέτσας σε κάθε έκφρασή της, η Alfa Romeo, δεν θα μπορούσε παρά να ντύσει το συλλεκτικό κιτ εργαλείων με μια εξίσου κομψή θήκη. Τα 10 εργαλεία του κιτ φιλοξενούνται σε μια δερμάτινη θήκη με κλασικό στιλ και το λογότυπο της Alfa Romeo Classiche.

alfa romeo classic

Το συλλεκτικό σετ εργαλείων περιλαμβάνει τέσσερα διπλά γερμανικά κλειδιά, δύο κλειδιά με «καρυδάκι», ένα κλειδί για μπουζί, δύο κατσαβίδια (απλό και σταυροκατσάβιδο) και μία πένσα. Η συλλεκτική εργαλειοθήκη της Alfa Romeo είναι διαθέσιμη μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου πωλήσεων και υπηρεσιών after sales της εταιρείας (κωδικός 71808765).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ