top icon
Κόσμος

Συνδεσιμότητα νέας γενιάς για το ηλεκτρικό Ford Explorer

Συνδεσιμότητα νέας γενιάς, απρόσκοπτη ψηφιακή εμπειρία και εξελιγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού για το αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer.

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Explorer, η ολοκαίνουργια πρόταση της Ford στα crossover οχήματα μηδενικών εκπομπών, έρχεται να δώσει σήμερα μια νέα πνοή και υπόσταση στην κατηγορία και συγχρόνως να ανατρέψει την καθεστηκυία τάξη όχι μόνο με τον ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό και τις κορυφαίες λύσεις φόρτισης τις οποίες προσφέρει, αλλά και με τις προηγμένες τεχνολογίες και τα νεωτεριστικά στοιχεία που προτάσσει στους τομείς της συνδεσιμότητας και του ψηφιακού κόσμου.

Σημείο αναφοράς εδώ είναι το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC Move της Ford, το οποίο όχι μόνο κρατά τους επιβάτες συνδεδεμένους, αλλά ξεχωρίζει επίσης χάρη σε μια κινητή οθόνη αφής 15 ιντσών, η οποία μπορεί να μετακινείται ομαλά τόσο προς τα πάνω όσο και προς τα κάτω, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες των οδηγών, ενώ πίσω της κρύβει έναν κρυφό και ασφαλή αποθηκευτικό χώρο για τιμαλφή.

Ford Explorer

Πρακτική και ταυτόχρονα έξυπνη, η κινητή αυτή οθόνη προσδίδει στην καμπίνα του νέου Ford Explorer μια αίσθηση ενός ήρεμου ψηφιακού χώρου, καθώς είναι κομψά ενσωματωμένη στο εσωτερικό ρέοντας ομαλά από την κεντρική κονσόλα του αυτοκινήτου στο ταμπλό. Η οθόνη δεν είναι μόνο εντυπωσιακά όμορφη, αλλά και εργονομική, ενώ παράλληλα αποδεικνύεται πολύ πιο φιλική να τη λειτουργεί οποιοσδήποτε χρήστης, χάρη στη δυνατότητα ρύθμισης, ακόμα και κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Και αυτό καθώς υπάρχουν πολλοί χρήστες που θέλουν να έχουν την οθόνη πιο πάνω κατά την οδήγηση κοιτάζοντας, για παράδειγμα, το χάρτη του συστήματος πλοήγησης, ενώ άλλοι πιο χαμηλά όταν πληκτρολογούν στην επιφάνειά της κατά τη διάρκεια μικρών ή μεγάλων σε διάρκεια στάσεων για τη φόρτιση της μπαταρίας.

Η μοναδική στην κατηγορία κινητή οθόνη αφής του SYNC Move προβάλει απρόσκοπτα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες του συνδεδεμένου συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της Ford, καθώς και εκείνες που αφορούν το ειδικά προσαρμοσμένο στην καμπίνα του αυτοκινήτου ηχοσύστημα. Την ίδια στιγμή, η ευκολία και η ψηφιακή εμπειρία των επιβατών του νέου Explorer επιτείνονται χάρη στη δυνατότητα ασύρματης ενσωμάτωσης εφαρμογών.

Ford Explorer

Πρωτοπόρο σε απόδοση αλλά και καινοτόμο όσον αφορά τη συνδεσιμότητα αιχμής, το νέο Ford Explorer ενσωματώνει ασύρματα τη μουσική σας, προσφέροντας στους επιβάτες ένα μοναδικό ψηφιακό ταξίδι. Το νέο crossover προσφέρει επίσης ακόμα και το δικό του σύστημα πλοήγησης, το οποίο προτείνει στον οδηγό τις ιδανικές στάσεις για τη φόρτιση του οχήματος κατά μήκος της διαδρομής που έχει επιλέξει. Σε αυτές περιλαμβάνεται και το δίκτυο φόρτισης Blue Oval, που προσφέρει 450.000 φορτιστές σε όλη την Ευρώπη και μέχρι τα τέλη του 2024, περισσότερους από 500.000. Μιλώντας για φόρτιση, ο οδηγός του Explorer μπορεί επίσης να προγραμματίζει εύκολα και γρήγορα την όλη διαδικασία κατά τη διάρκεια της νύχτας όταν, για παράδειγμα, είναι διαθέσιμα φθηνότερα τιμολόγια ενέργειας, ή ακόμα και να προγραμματίζει την προθέρμανση της μπαταρίας και της καμπίνας, ώστε το επόμενο πρωί το νέο Explorer να έχει θερμανθεί εγκαίρως και κατάλληλα.

Ford Explorer

Η προηγμένη συνδεσιμότητα του νέου Explorer συνοδεύεται επίσης από ασύρματο φορτιστή κινητών συσκευών, ο οποίος ανήκει στο βασικό εξοπλισμό, ενώ το νέο SYNC Move παρέχει επιπρόσθετα ασύρματη συμβατότητα με Android Auto και Apple Car Play. Εκτός από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, το νέο Explorer είναι εφοδιασμένο και με τα πιο πρόσφατα και αποτελεσματικά στην πράξη συστήματα υποβοήθησης οδηγού, τα οποία περιλαμβάνουν, για πρώτη φορά σε όχημα Ford στην Ευρώπη, το Assisted Lane Change το οποίο προσφέρει ομαλή και ασφαλή αλλαγή λωρίδας με το πάτημα του μοχλού των φλας, καθώς και το Clear Exit Assist το οποίο προειδοποιεί για ποδηλάτες που πλησιάζουν πριν οι επιβάτες ανοίξουν τις πόρτες στα πολυσύχναστα κέντρα των πόλεων.

Τώρα και με δυνατότητα κράτησης
Η Ford προσφέρει τώρα για πρώτη φορά στους πελάτες τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε κράτηση προκειμένου να εξασφαλίσουν σειρά προτεραιότητας για να παραγγείλουν πρώτοι το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Explorer, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή δέσμευση. Αυτό μπορεί να γίνει γρήγορα και πολύ απλά στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.ford.gr/shop/reservations/electric-explorer/initial-page

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ford Explorer
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ