top icon
Επικαιρότητα

Συνεργασία FCA – Arcese Logistics Group

Μετά τη συνεργασία με τους Ιταλικούς Σιδηροδρόμους, το νέο Fiat E-Ducato θα χρησιμοποιηθεί και από την Arcese Logistics για να αξιολογηθούν οι μεταφορές με αμιγώς ηλεκτρικά ελαφρά επαγγελματικά οχήματα.

Λίγους μήνες πριν το εμπορικό του λανσάρισμα, το νέο Fiat Professional E-Ducato ήδη αποτελεί το σημείο αναφοράς στα αμιγώς ηλεκτρικά ελαφρά επαγγελματικά οχήματα. Μετά τη συνεργασία με τους Ιταλικούς Σιδηροδρόμους, τώρα και το Arcese Group, ένας από τους κορυφαίους ομίλους στον τομέα των logistics, συμφώνησε να χρησιμοποιήσει ένα E-Ducato προ-παραγωγής ώστε να αξιολογήσει τα οφέλη από την αξιοποίηση ενός αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος για τις μεταφορές. Η συνεργασία της FCA και του Arcese Group βασίζεται στην εστίαση και των δύο ομίλων στο να προσφέρουν τις ιδανικές λύσεις για τους πελάτες τους και παράλληλα να ενισχύσουν τις προσπάθειες τους για όσο το δυνατόν πιο φιλικές προς το περιβάλλον μεταφορές. Το E-Ducato προ-παραγωγής θα χρησιμοποιηθεί από την Arcese για την παράδοση αγαθών σε ημι-αστικές περιοχές, προσφέροντας πολύτιμα στοιχεία σχετικά με τη χρησιμοποίηση ενός αμιγώς ηλεκτρικού επαγγελματικού οχήματος σε πραγματικές και ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες. Παράλληλα η χρήση του οχήματος θα προσφέρει πολύτιμα στοιχεία που θα βοηθήσουν στο σωστό σχεδιασμό των ιδιωτικών και δημόσιων σημείων φόρτισης.

Σε ένα τυπικό σενάριο δρομολογίων, το E-Ducato προσφέρει αυτονομία μεταξύ 200 και 360 χιλιομέτρων, ανάλογα με τον τύπο μπαταριών που χρησιμοποιεί. Το σύστημα ηλεκτροκίνησης δεν μειώνει στο ελάχιστο τις μεταφορικές ικανότητες του, με το E-Ducato να συνεχίζει να προσφέρει τον κορυφαίο ωφέλιμο όγκο στην κατηγορία (10 με 17 κυβικά μέτρα), αλλά και κορυφαίο ωφέλιμο βάρος 1.950 κιλών. Το Fiat Professional E-Ducato σχεδιάστηκε για να μπορεί να κινείται με ευκολία στα αστικά κέντρα χωρίς κανέναν περιορισμό. Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Arcese, ένα E-Ducato εφοδιασμένο με το πακέτο μπαταριών των 47kWh θα «εργάζεται» με βάση το κέντρο του Μιλάνο. Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η FCA θα συλλέξει πολύτιμα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη λύσεων για τους μελλοντικούς πελάτες του μοντέλου. Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ