top icon
Επικαιρότητα

Συνεργασία Gulf – McLaren

Η Gulf και η McLaren υλοποιούν την μακράς διάρκειας συνεργασία στη Formula 1, αλλά και στην κατασκευή υπερπολυτελών supercars, που ανακοίνωσαν προ μηνός.

Η Gulf Oil International Ltd και η McLaren έχουν ήδη ενεργοποιήσει τη μακράς διάρκειας στρατηγική συνεργασία που συμφώνησαν προ μηνός, μέσω της οποίας θα δούμε την Gulf, ένα από τα εμβληματικότερα brands παγκοσμίως, να συνεργάζεται με τη διάσημη αγωνιστική ομάδα της McLaren Racing, καθώς και με την εταιρεία κατασκευής υπερπολυτελών supercars McLaren Automotive.

McLaren_Gulf

Η Gulf συνδέθηκε με τη McLaren το 1968 και η σχέση αυτή συνεχίστηκε έως το τέλος της σαιζόν του 1973, με τις δύο εταιρείες να απολαμβάνουν επιτυχίες, τόσο στη Formula 1, όσο και στη σειρά αγώνων του Can-Am, όπου η συνεργασία αυτή οδήγησε σε περισσότερες από 40 νίκες. Η συνεργασία εξελίχθηκε και ανανεώθηκε στον αγώνα 24 Ώρες του Le Mans στη δεκαετία του 1990 με τη διάσημη McLaren F1 GTR που αγωνιζόταν με τα χρώματα της Gulf σε όλη τη διάρκεια της δεκαετίας.

McLaren_Gulf

Η έναρξη της συνεργασίας σηματοδοτήθηκε στο Βρετανικό Grand Prix του Silverstone. Το λογότυπο της Gulf είναι παρόν σε όλη τη σαιζόν της F1 2020, μέσω των οδηγών Lando Norris και Carlos Sainz, καθώς και των υπόλοιπων μελών της ομάδας υποστήριξης. Τα σήματα Gulf εμφανίζεται επίσης στα καπάκια της μηχανής και στους καθρέφτες των αγωνιστικών McLaren MCL35 (δτ Eldon’s ΑΕΒΕ).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ