top icon
Επικαιρότητα

Συνεργασία MV Agusta και Alpine

Η MV Agusta ενώνει τις δυνάμεις της με την Alpine, τον εμβληματικό Γάλλο κατασκευαστή σπορ αυτοκινήτων, για τον σχεδιασμό και την παραγωγή σε μόλις 110 αντίτυπα της Superveloce Alpine.

Σύμφωνα με την MV Agusta, η Superveloce αποτέλεσε «την φυσική επιλογή για την εταιρεία, καθώς η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα ενσωματώνει ιδανικά το πνεύμα της Alpine Α110, διαθέτοντας την ίδια διαχρονική κομψότητα.»

MV Agusta Superveloce Alpine - Alpine A110

Η Superveloce Alpine διαθέτει τον γνωστό, 3κύλινδρο κινητήρα της MV Agusta, ο οποίος έχει χωρητικότητα 798 κ.εκ. και αποδίδει 147 ίππους στις 13.000 σ.α.λ. εξασφαλίζοντας τελική ταχύτητα άνω των 240 χλμ./ώρα. Η 2τροχη κατασκευή από την Ιταλία συνοδεύεται από μια σειρά από αξεσουάρ, καθώς και από συγκεκριμένες σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όπως το χαρακτηριστικό γράμμα «Α» στο φέρινγκ και το μαύρο κάθισμα αναβάτη από αλκαντάρα με μπλε ραφή, που φέρουν το σήμα Alpine και την υπογραφή της Monaco Design Studio.

MV Agusta Superveloce Alpine

Την ίδια στιγμή, οι ζάντες της Supervelove Alpine διαθέτουν μαύρο χρώμα, ενώ το δικό τους τόνο δίνουν τόσο ο μπλε (Alpine Blue) και ασημί (Ago  Blue) χρωματισμός όσο και η παρουσία της ιταλικής και γαλλικής σημαίας, οι οποίες κοσμούν το εξωτερικές της επιφάνειες. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι μόλις 173 κιλά, με τον εξοπλισμό της ωστόσο να περιλαμβάνει αρκετά «καλούδια» – μεταξύ άλλων οθόνη TFT 5’’, cruise control, launch control, Bluetooth και GPS.

MV Agusta Superveloce Alpine - Alpine A110

Ο Timur Sardarov, Διευθύνων Σύμβουλος της MV Agusta Motor S.p.A., δήλωσε:

«Πολλοί πελάτες της Alpine είναι μεγάλοι θαυμαστές της MV Agusta και αντίστροφα. Η Superveloce Alpine συνδυάζει ιδανικά τους δύο κόσμους, με συνέργειες όσον αφορά το σχεδιασμό, την προσωπικότητα και το στυλ. Ανυπομονούμε για αυτήν τη συνεργασία με μία από τις πιο θαυμάσιες μάρκες στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού και είμαστε σίγουροι ότι η νέα αυτή έκδοση θα βρει ανταπόκριση από τους αναβάτες και φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε όλο τον κόσμο».

MV Agusta Superveloce Alpine

Ο Patrick Marinoff, Διευθύνων Σύμβουλος της Alpine, πρόσθεσε:

«Η MV Agusta είναι ένα σύμβολο που κατασκευάζει μοτοσικλέτες που δεν μοιάζουν με καμία άλλη. Οι δύο μάρκες βασίζονται στο ίδιο πάθος για τη δημιουργία όμορφα κατασκευασμένων προϊόντων για τους πελάτες. Η Superveloce Alpine είναι μια μοτοσικλέτα που δεν κάνει συμβιβασμούς στην απόδοση και στην οδηγική απόλαυση».

Στην ιταλική αγορά η τιμή της MV Agusta Superveloce Alpine ορίζεται στα 36.300€.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ