top icon
Επικαιρότητα

Τα 35 υποψήφια μοντέλα του COTY 2020

Ξεκίνησε η διαδικασία ανάδειξης του Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2020 με την επιτροπή του θεσμού να ανακοινώνει τις φετινές υποψηφιότητες.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, τα υποψήφια μοντέλα που θα διαγωνιστούν φέτος στο θεσμό Car Of The Year είναι 35 και όλα είναι νέα, έχοντας κυκλοφορήσει ήδη στην αγορά της γηραιάς ηπείρου ή πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε αυτή πριν το πέρας του τρέχοντος έτους.

Ακολουθώντας τη γνώριμη εδώ και πολλά χρόνια διαδικασία, τα μέλη της επιτροπής – ανάμεσα στα οποία είναι και ο Διευθυντής του περιοδικού 4Τροχοί, Στράτης Χατζηπαναγιώτου – καλούνται να επιλέξουν τα 7, η ταυτότητα των οποίων θα ανακοινωθεί σε περίπου ένα μήνα από σήμερα, Kαι συγκεκριμένα στις 25 Νοεμβρίου.

Εν συνεχεία, οι 7 φιναλίστ θα αξιολογηθούν και στις 2 Μαρτίου του 2020, στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, θα ανακοινωθεί ο νικητής.

Κατά αλφαβητική σειρά, τα 35 υποψήφια μοντέλα για το 2020 είναι τα εξής:

Audi E-tronBMW 1 SeriesBMW Z4BMW X6BMW X7 DS 3 CrossbackFerrari F8 Tributo Ford Puma Kia e-SoulMazda 3 Mazda CX-30Mercedes-Benz CLAMercedes-Benz EQCMercedes-Benz GLB -. Mercedes-Benz GLSNissan Juke Opel Corsa Peugeot 208Porsche 911 Porsche Taycan Range Rover Evoque Renault Captur Renault Clio Renault Zoe Škoda Kamiq Škoda Scala Ssangyong Korando Subaru Forester Tesla Model 3 Toyota Camry Toyota Corolla Toyota RAV4 Toyota GR Supra Volkswagen Golf Volkswagen T-Cross

Θυμίζουμε ότι η επιτροπή του θεσμού απαρτίζεται από 60 μέλη από 23 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης, με τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Μ. Βρετανία, την Ιταλία και την Ισπανία, λόγω του μεγέθους των αγορών τους, να εκπροσωπούνται με 6 μέλη η κάθε μία._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ