top icon
Επικαιρότητα

Τα ανανεωμένα Volvo V40 και V40 Cross Country στη Γενεύη

Οι Σουηδοί προχώρησαν σε μια λογική και μάλλον αναμενόμενη κίνηση για το best seller μοντέλο τoυς στη γηραιά ήπειρο.

Οι αλλαγές και στις δύο εκδοχές του μοντέλου είναι κυρίως εμφανισιακές και λιγότερο.. δομικές. Οι σημαντικότερες εντοπίζονται στο εμπρός μέρος, με τα φωτιστικά σώματα (το σφυρί του Θώρ, τα αποκαλεί η Volvo), που είδαμε στα S90, V90 και XC90, να δίνουν και στα ανανεωμένα V40 και V40 Cross Country το «παρών». Επίσης, ανασχεδιασμένη είναι και η μάσκα, η οποία κοσμείται από νέα λογότυπα/ταμπελάκια, ενώ το ίδιο το αμάξωμα είναι πλέον διαθέσιμο σε πέντε νέα χρώματα, εκ των οποίων τα τρία υπήρχαν σε άλλα μοντέλα της γκάμας Volvo, σε συνδυασμό με οκτώ διαφορετικές ζάντες ελαφρού κράματος.

Διαφοροποιήσεις επί το… ποιοτικότερο συναντάμε και στο εσωτερικό. Σε αυτό, οι επενδύσεις είναι νέες και παραπλήσιες με εκείνες του πρωτοτύπου Estate. Την ίδια στιγμή, ο εξωτερικός αέρας που εισέρχεται στην καμπίνα διατηρείται πάντα καθαρός, χάρη στην τεχνολογία CleanZone. Την ίδια στιγμή, η εφαρμογή Volvo On Call δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να χειριστεί διάφορες λειτουργίες του αυτοκινήτου από απόσταση καθώς και να λάβει ενημερώσεις, όντας συμβατό και με Apple Watch και Android Wear.

Σε ότι αφορά στα μηχανικά σύνολα, η Volvo ανακοινώνει πως ο πετρελαιοκινητήρας των 2,0 λίτρων της έκδοσης D2 έχει υποστεί αλλαγές εκπέμποντας στην έκδοση με χειροκίνητο κιβώτιο μόλις 89 gr διοξειδίου του άνθρακα για κάθε χλμ. κίνησης._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ