top icon
Επικαιρότητα

Τα πρώτα επίσημα σκίτσα της νέας BMW Z4 First Edition

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα προ ολίγου τα πρώτα επίσημα σκίτσα της νέας Z4 First Edition, η οποία θα αποκαλυφθεί αύριο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Με την πολυαναμενόμενη «ανοιχτή» δημιουργία των Βαυαρών της BMW, η οποία αναπτύχθηκε από κοινού με τους Ιάπωνες της Toyota και την «κλειστή» Supra, να βρίσκεται ένα μόλις βήμα πριν την επίσημη πρεμιέρα της, οι Βαυαροί έρχονται να αποκαλύψουν σήμερα μέσα από δύο σκίτσα και μία ακόμα teaser φωτογραφία που αναρτήθηκαν στη σελίδα γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης, τη σιλουέτα της. Η οποία όμως, όλως παραδόξως, παραπέμπει πολύ περισσότερο στην πρωτότυπη εκδοχή της νέας Ζ4 και λιγότερο στην τελική μορφή του μοντέλου παραγωγής που όπως όλα δείχνουν θα αποκαλυφθεί αύριο στις ΗΠΑ και ήδη έχει δει το φως της δημοσιότητας μέσω ανεπίσημων διαρροών.

Πέρα από την κορυφαία 6κύλινδρη και 3λιτρη έκδοση Μ40i, η οποία θα αποδίδει σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές 335 ίππους, η γερμανική εταιρεία φαίνεται αποφασισμένη να λανσάρει αργότερα τη νέα ξεσκούφωτη δημιουργία της και με 4κύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων, που θα αποδίδει 180 ίππους ή κοντά στους 240 στην πιο ισχυρή εκδοχή του. Χειροκίνητες εκδόσεις δεν προβλέπονται, καθώς όλοι οι κινητήρες της πισωκίνητης, ασφαλώς, BMW Z4 θα συνεργάζονται με το γνωστό αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων των Βαυαρών.

Για περισσότερα και επίσημα, πλέον, στοιχεία και φωτογραφίες για τη νέα BMW Z4 και την έκδοση λανσαρίσματος First Edition, υπομονή λίγες ακόμα ώρες._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ