Επικαιρότητα Κόσμος

Τα πρώτα σκίτσα του νέου Hyundai i20

Η Hyundai αποκαλύπτει τα πρώτα σκίτσα του νέου i20, το οποίο θα παρουσιαστεί στις αρχές Μαρτίου, στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η Hyundai συνεχίζει την επέλαση της στην κατηγορία Β – αυτή τη φορά όχι με κάποιο νέο SUV, αλλά με τον «κεντρικό» της εκπρόσωπο στη συγκεκριμένη συνομοταξία οχημάτων. Ο λόγος για το νέο i20, το οποίο θα παρουσιαστεί με πάσα επισημότητα στις αρχές του επόμενου μήνα στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Από τα δύο σκίτσα που έδωσε στη δημοσιότητα προ ολίγου η Hyundai, διακριτή είναι η «κεντρική» σχεδιαστική κατεύθυνση που αναμένεται να ακολουθήσει ο νέος εκπρόσωπος των Κορεατών στην κατηγορία Β. Ακολουθώντας την φιλοσοφία «Sensuous Sportiness», το νέο Hyundai i20 υιοθετεί τη χαρακτηριστικά μάσκα cascading grille, η οποία ενισχύει την αίσθηση πλάτους του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του αυτοκινήτου, ο νέος σχεδιασμός των φωτιστικών σωμάτων έρχεται να τονίσει τον δυναμισμό της κατασκευής, ενώ το δικό της ρόλο διαδραματίζουν και οι σπορτίφ «ώμοι» στο πλάι.

Χωρίς να αποκαλύπτουν το εσωτερικό, οι δημιουργοί του νέου i20 υπερθεματίζουν τόσο στις μοντέρνες γραμμές του ταμπλό, που και εδώ ενισχύουν το αίσθημα πλάτους, όσο και στην παρουσία ψηφιακού πίνακα οργάνων – στις πιο πλούσιες δε εκδόσεις, η οθόνη των 10,25 ιντσών συνδυάζεται με μια αντίστοιχη στην κεντρική κονσόλα που απεικονίζει τις λειτουργίες και ενδείξεις του νέου συστήματος ψυχαγωγίας και διασύνδεσης.

Προς το παρόν, η Hyundai δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες αναφορικά με τις επιλογές στα μηχανικά μέρη του νέου i20.

Ψηφίστε το πιο όμορφο sport coupe των τελευταίων 50 ετών. Προσοχή, δεν αναζητούμε το καλύτερο αλλά το πλέον όμορφο από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου