Επικαιρότητα Κόσμος

Τα πρωτότυπα STI μοντέλα της Subaru στο Tokyo Auto Salon

Όχι ένα, αλλά τρία στο σύνολο πρωτότυπα μοντέλα, με την υπογραφή της Subaru Tecnica International, θα παρουσιάσει επίσημα η ιαπωνική εταιρεία στο Tokyo Auto Salon .

Από αυτά, ωστόσο, τα δύο είναι εντελώς νέα, καθώς το τρίτο, το STI Performance Concept (φωτ.), το οποίο βασίζεται στο BRΖ, έχει ήδη πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του τον περασμένο Απρίλιο στη Διεθνή Έκθεση της Ν. Υόρκης. Εκτός λοιπόν από το εντυπωσιακό αυτό κουπέ, για το οποίο όλοι αδημονούν να το δουν να παίρνει τελικά το δρόμο για τη γραμμή παραγωγής της ιαπωνικής εταιρείας, η Subaru θα παρουσιάσει τα Levog STI Concept και XV Hybrid STI Concept.

Προς το παρόν, οι πληροφορίες για τα δύο αυτά πρωτότυπα είναι αρκετά περιορισμένες. Όσον αφορά στο πρώτο, η Subaru ανακοινώνει πως το στείσον βάγκον αμάξωμα του γνωστού μας Levog, θα έχει πιο επιθετική διαμόρφωση στο εμπρός μέρος, τροχούς 18 ιντσών, ενώ όλες του οι εξωτερικές επιφάνειες θα είναι βαμμένες στο χαρακτηριστικό μπλε χρώμα, WR Blue Pearl, που συνήθως συνοδεύει κάθε «εκθεσιακό» μοντέλο που υπογράφει η Subaru Tecnica International. Σε ότι αφορά στο υβριδικό XV Hybrid STI Concept, η ιαπωνική εταιρεία κρατά ερμητικά κλειστά τα χαρτιά της περιοριζόμενη απλώς στο να ανακοινώσει πως το εν λόγω πρωτότυπο θα παρουσιαστεί σε… λευκό χρώμα και με εσωτερικό που θα κοσμείται από επενδύσεις σε πορτοκαλί και μπεζ αποχρώσεις._Χ.Α.

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της δεκαετίας του '70;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου