Επικαιρότητα Κόσμος

Το τελευταίο Abarth 124 Spider σε ειδική αποστολή

Το τελευταίο Abarth 124 Spider βγαίνει προς πώληση σε δημοπρασία για να βοηθήσει το φιλανθρωπικό οργανισμό για παιδιά Shine On! Kids

Το τελευταίο Abarth 124 Spider στον κόσμο θα έχει μια πολύ ιδιαίτερη αποστολή, αφού θα διατεθεί μέσω δημοπρασίας για την ενίσχυση του οργανισμού Shine On! Kids, ο οποίος βοηθά παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με την υγεία τους. Η διαδικτυακή δημοπρασία θα διαρκέσει από τις 13 έως και τις 29 Νοεμβρίου μέσω του www.abarth.jp, ενώ η τιμή εκκίνησης είναι τα 3,7 εκ. γιέν (περίπου 30.000 ευρώ). Παράλληλα, αυτός ο ιδιαίτερα σημαντικός σκοπός, θα ενισχυθεί και μέσω της πώλησης αυθεντικών σχεδίων από το Centro Stile της FCA που δημιουργήθηκαν για τα Abarth 124 Spider, αλλά και τη νέα συλλεκτική έκδοση Abarth 595 Scorpioneoro.

A

Το συλλεκτικό 124 Spider της δημοπρασίας φέρει ένα νέο σήμα που σχεδιάστηκε από το Centro Stile της μάρκας στο Τορίνο ειδικά για αυτή την πολύ ξεχωριστή περίσταση. Αναπαριστά τη σιλουέτα του αυτοκινήτου πάνω σε μια πλακέτα από αλουμίνιο στην οποία έχουν αναγραφεί με κόκκινο χρώμα οι φράσεις Edizione Unica («Μοναδική Έκδοση») και Per sempre tua («Για πάντα δικό σου»). Ο χρωματισμός αυτού του μοναδικού αυτοκινήτου στο παστέλ χρώμα Turini White 1975 προσθέτει μια ακόμα δόση νοσταλγίας στο ξεχωριστό σχεδιασμό που φέρνει μνήμες από το Fiat Abarth 124 Rally του 1972.

A

Με την παρουσίαση του στα τέλη του 2016, το Abarth 124 spider, ενθουσίασε με το δυναμικό του οδηγικό χαρακτήρα, έχοντας εξελιχθεί σε συνεργασία με την Abarth Racing Team. Το 124 spider είναι το μοντέλο που οδήγησε τις Fiat-Abarth στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι το 1975, ενώ σήμερα το σύγχρονο Abarth 124 rally εντυπωσιάζει με την ταχύτητα και το θέαμα που προσφέρει με τη συμμετοχή του σε αγώνες ράλι του ERC. Δελτίο Τύπου

Ψηφίστε το πιο όμορφο sport coupe των τελευταίων 50 ετών. Προσοχή, δεν αναζητούμε το καλύτερο αλλά το πλέον όμορφο από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου