top icon
Κόσμος

Τέταρτο ηλεκτρικό SUV ετοιμάζει η Jeep

Μετά τα Recon, Wagoneer S και Avenger 4×4 θα ακολουθήσει μέσα στο 2025 ένα ακόμα ηλεκτρικό SUV της Jeep, το οποίο ενδεχομένως να τοποθετηθεί στη μικρομεσαία κατηγορία.

Στα πλάνα της Jeep, που ανακοινώθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, υπήρχαν τέσσερα ηλεκτρικά SUV, τα οποία θα κυκλοφορήσουν μέχρι το 2025. Μέχρι σήμερα οι πληροφορίες αφορούσαν τα τρία από αυτά, που είναι τα Recon, Wagoneer S και Avenger 4×4, ενώ τώρα έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα, με τη μορφή φωτογραφίας teaser.

Αυτή δεν αποκαλύπτει πολλά, καθώς το επερχόμενο ηλεκτρικό SUV κρύβεται κάτω από ένα μπλε σεντόνι με το χαρακτηριστικό σήμα «e»που συνοδεύει τα μοντέλα της αμερικανικής εταιρείας που μπαίνουν στην πρίζα. Το σίγουρο είναι ότι θα τοποθετηθεί χαμηλά σε κατηγορία μεγέθους, αλλά ίσως και πάνω από το Avenger.

Χωρίς να έχει γίνει επίσημα γνωστό το μέγεθος του μοντέλου θα μπορούσαμε να περιμένουμε ένα μικρότερο μοντέλο σε σχέση με το Avenger, με μήκος κάτω από τα 4 μέτρα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να δούμε ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο που θα ανήκει στην μικρομεσαία κατηγορία των SUV και θα τοποθετείται πάνω από το Avenger.

Σε αυτή τη φάση, που η αμερικανική Jeep κρατά κρυφά τα χαρτιά της σχετικά με το επερχόμενο μοντέλο, περιοριζόμαστε μόνο σε υποθέσεις και θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα, μέχρι την πλήρη αποκάλυψή του.

Jeep Avenger

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ