top icon
Κόσμος

Τι νέο ετοιμάζει η Hyundai N;

Στις 15 Ιουλίου η Hyundai N θα αποκαλύψει ένα νέο μοντέλο έκπληξη. Που ίσως να είναι ηλεκτρικό.

Το μυστηριώδες νέο μοντέλο που σκοπεύει να παρουσιάσει η Hyundai Ν στις 15 Ιουλίου προβλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα του, «τυλιγμένο» για την περίσταση με κουκούλα και φωτογραφημένο σε μια αποθήκη με χαμηλό φωτισμό.

Από όσα λίγα μπορεί να δει κανείς, το αγνώστου ταυτότητας νέο αυτό μοντέλο της Hyundai N ξεχωρίζει, πρώτα και κύρια, από τη μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος, το χαμηλό, κεκλιμένο καπό και το διευρυμένο μεταξόνιό του – στοιχεία που υποδηλώνουν  ξεκάθαρα ότι το νέο αυτοκίνητο επιδόσεων της κορεατικής φίρμας θα είναι μια ριζικά διαφορετική πρόταση από οποιοδήποτε τρέχον μοντέλο της Hyundai.

Hyundai N

Την ίδια στιγμή, μια άλλη teaser εικόνα, που κυκλοφόρησε επίσης στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Hyundai, δείχνει το πίσω μέρος του νέου Ioniq 6, που αποκαλύφθηκε επίσημα την περασμένη εβδομάδα, με εγκατεστημένη μια μεγάλη πτέρυγα αγωνιστικών προδιαγραφών στο πίσω μέρος, υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι μια καυτή έκδοση το νέο EV της εταιρείας βρίσκεται προ των πυλών.

Σε νεότερο μάλιστα post της Hyundai, απεικονίζεται ένα μυστηριώδες μοντέλο σε πίστα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτονται ούτε και σε αυτή την περίπτωση περισσότερες πληροφορίες. Παρά μόνο το εξής ερώτημα: «Ποιο Hyundai N θα περιμένατε να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο οδηγικής διασκέδασης;»

Σε κάθε περίπτωση, στο σχετικό teaser video, η Hyundai N αφήνει σαφείς νύξεις ότι οι νέες προτάσεις της που θα παρουσιαστούν στις 15 Ιουλίου θα σχετίζονται με την ηλεκτροκίνηση. Ιδού και οι αποδείξεις:

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ