top icon
Κόσμος

Το ακριβότερο «τσοπανόσκυλο» στον κόσμο από την… Bentley

Η Bentley τιμά τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου με ένα μοναδικό τρόπο.

Το Goodwoof είναι το κορυφαίο γεγονός στη Βρετανία για τα σκυλιά και συγκεντρώνει το έντονο ενδιαφέρον του κοινού. Πιθανότατα οι περισσότεροι να γνωρίζουν το Goodwood καλύτερα για το φεστιβάλ ταχύτητας, που συγκεντρώνει όλα τα νέα και παλαιότερα αυτοκίνητα επιδόσεων για να ανάβαση στον ομώνυμο λόφο.

Ωστόσο, υπάρχει και το Goodwoof για τους λάτρεις των σκύλων που συγκεντρώνει 8.000 τετράποδα και χιλιάδες ακόμα φίλους του είδους. Πέρα όμως από την ίδια τοποθεσία, ένα ακόμα κοινό είναι η Bentley, η οποία δίνει το «παρών» και στις δύο εκδηλώσεις.

Μια Bentley Bentaga S είναι το αυτοκίνητο που βρέθηκε στο επίκεντρο. Ωστόσο, δεν έχουμε να κάνουμε με μια απλή εκδοχή του μοντέλου, αλλά με μια «Bentley τσοπανόσκυλο», όπως ονομάστηκε.

τσοπανόσκυλο

Bentley Goodwoof

Αυτή είναι ντυμένη με ειδικά σχεδιασμένη μεμβράνη, που την κάνει να μοιάζει με σκύλο. Έχει τα χρώματα του τετράποδου φίλου μας, με ταμπελάκη στο «λαιμό» της που γράφει το όνομά της «Bentley», αλλά και «γούνα». Η επιβράβευση για την καλή της συμπεριφορά, είναι ένα πλύσιμο, μια φόρτιση της μπαταρίας της ή καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα.

Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στους ιδιοκτήτες της Bentley, σε έναν VIP πάρκο, αλλά επίσης και σε σκυλιά με τον όνομα Bentley. Τα τελευταία μάλιστα μπαίνουν μέσα περνώντας πάνω από ένα κόκκινο χαλί.

Η Bentley Bentayga Hybrid

Το αυτοκίνητο που πρωταγωνιστεί είναι η Bentley Bentayga Hybrid, που αποδίδει συνδυαστικά 462 ίππους και 805 Nm ροπής. Μπορεί να διανύσει 43 χιλιόμετρα σε ηλεκτρική λειτουργία και επιταχύνει από στάση μέχρι τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 5,3 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 254 χλμ./ώρα. Ενδεικτικά, η τιμή της Bentley Bentayga Hybrid ξεκινάει πάνω από τα 200.000 ευρώ, ενώ η τιμή της μετατροπής σε «Bentley τσοπανόσκυλο» δεν έχει ανακοινωθεί.

τσοπανόσκυλο

Bentley Goodwoof

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ