top icon
Κόσμος

Το νέο Kia XCeed κάνει πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα

Στις 18 Ιουλίου η Kia θα παρουσιάσει το νέο XCeed. Ιδού οι πρώτες πληροφορίες για το νέο crossover των Κορεατών.

Επί της ουσίας, πρόκειται για μια ανανέωση στο μέσο του κύκλου ζωής της τρέχουσας γενιάς του Kia XCeed, που στόχο έχει την ενδυνάμωση της παρουσίας του C-Crossover μοντέλου των Κορεατών.

Όπως ανακοίνωσε η Kia, το νέο XCeed θα διατίθεται αποκλειστικά σε υβριδικές εκδόσεις – mild hybrid και plug-in hybrid. Προς το παρόν, ωστόσο, η εταιρεία δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τα μηχανικά σύνολα που θα αξιοποιούνται για την περίσταση, ενώ καμία αναφορά στη σύντομη προαναγγελία της πρεμιέρας του νέου Kia XCeed δε γίνεται για την παρουσία πετρελαιοκινητήρων στη γκάμα. Ωστόσο, αποκλειστικές πληροφόριες μας κάνουν λόγο για διατήρηση της συγκεκριμένης λύσεις και στο νέο μοντέλο, και μάλιστα σε συνδυασμό με ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης.

Σχεδιαστικά, η Kia μας δίνει μια πρώτη, αν και όχι και τόσο ξεκάθαρη γεύση, για τη σχεδιαστική κατεύθυνση του νέου XCeed δημοσιοποιώντας δύο σκίτσα του μοντέλου τους.

Kia XCeed

Από αυτά, διακριτή είναι η ακόμα πιο τολμηρή και «ευκρινή» εξωτερική σιλουέτα σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, με φωτιστικά σώματα παρόμοια με το νεότερο EV6 και τη χαρακτηριστική Tiger Nose μάσκα της Kia.

Στο εσωτερικό, η Kia δηλώνει ότι θα διαθέτει μια σειρά από αναβαθμίσεις σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, το οποίο κυκλοφόρησε το 2019. Επί του παρόντος προσφέρει ένα σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 8,0 ιντσών, με τα πιο ακριβά επίπεδα εξοπλισμού να διαθέτουν οθόνη 10,25 ιντσών.

Το νέο μοντέλο εισάγει για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο μοντέλο το επίπεδο εξοπλισμού GT-Line. Διαθέσιμο ήδη σε αρκετά ακόμα μοντέλα της Kia, θα «προσθέτει» επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού όπως το σύστημα ασύρματης φόρτισης τηλεφώνου και αισθητές τροποποιήσεις στην εξωτερική εμφάνιση.

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου Kia XCeed θα πραγματοποιηθούν στις 18 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ