top icon
Κόσμος

Το πρωτότυπο μοντέλο Prophecy της Hyundai μεταμορφώνεται στο Ioniq 6

Το πρωτότυπο μοντέλο Prophecy της Hyundai θα αποτελέσει τη βάση του Ioniq 6 το οποίο θα βγει στην παραγωγή το 2023.

Όταν μάθαμε ότι το πρωτότυπο Prophecy που παρουσίασε η Hyundai θα έφτανε στην παραγωγή, ενθουσιαστήκαμε με την πιθανότητα πως ένα τόσο φουτουριστικό και κομψό όχημα θα κινείται στους δρόμους.

Ioniq 6
Ωστόσο, το πρωτότυπο Prophecy της Hyundai θα μεταμορφωθεί στο Ioniq 6 όταν τελικά θα φτάσει στους αντιπροσώπους σε μορφή παραγωγής το 2023. Όπως αναμενόταν, τα κατασκοπευτικά πλάνα του συνεγάτη μας AUTOMEDIA αποδεικνύουν τώρα ότι ο ριζοσπαστικός σχεδιασμός του Prophecy έχει μειωθεί σημαντικά για το Ioniq 6. Το εσωτερικό θα εξακολουθεί να είναι ένα εκπληκτικό μέρος για τους επιβάτες, αλλά το εξωτερικό έχει υποστεί αλλαγές και τώρα είναι αρκετά πιο συντηρητικό.

Ioniq 6

Οι εικόνες δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι πόρτες του πρωτότυπου οχήματος σίγουρα δεν θα περάσουν στην παραγωγή. Τόσο οι εμπρός όσο και οι πίσω προεξοχές έχουν αυξηθεί σε μέγεθος, προφανώς επειδή ένα αυτοκίνητο παραγωγής χρειάζεται περισσότερο χώρο για πράγματα όπως οι μπαταρίες και ο χώρος του πορτμπαγκάζ. Αυτές οι αλλαγές πιθανότατα σημαίνουν ότι δεν θα έχει τις ίδιες λεπτές καμπύλες με το πρωτότυπο.

Ioniq 6

Άλλες λεπτομέρειες που έχουμε συλλέξει από προηγούμενες κατασκοπευτικές λήψεις δείχνουν πως το Ioniq 6 θα διαθέτει χωνευτές χειρολαβές θυρών και ενδεχομένως τη διατήρηση της πίσω πτέρυγας του πρωτότυπου οχήματος, η οποία μπορεί να φιλοξενεί ή όχι ένα τρίτο φως φρένων. Όσον αφορά τις επιδόσεις, θα υπάρχουν δύο μονάδες ισχύος, με τις εκδόσεις με έναν και δύο κινητήρες να προσφέρονται, η τελευταία εκ των οποίων είναι πιθανό να αποδίδει πάνω από 300 ίππους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: AUTOMEDIA

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ioniq 6
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ