top icon
Κόσμος

Το Tesla Cybertruck σε χειμερινές δοκιμές

Το τετραγωνισμένο pick-up βρίσκεται στα χιόνια για χειμερινές δοκιμές, λίγο πριν περάσει στην παραγωγή, αργότερα μέσα στο χρόνο.

Από το 2019 που το Cybertruck παρουσιάστηκε στην πρωτότυπη μορφή, έχουν περάσει αρκετά χρόνια, με την Tesla πλέον να είναι αρκετά κοντά στην παραγωγή του μοντέλου. Μάλιστα, κυκλοφόρησε το Twitter μια φωτογραφία του, από χειμερινές δοκιμές που πραγματοποιεί αυτό το χρονικό διάστημα, θέλοντας να δείξει ότι πλησιάζει η στιγμή που θα είναι διαθέσιμο στην αγορά.

Τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα δεν είναι αρκετά, ούτε διαφωτιστικά, για το σημείο και την ημερομηνία που έγιναν αυτές οι δοκιμές. Ωστόσο, φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης και λίγο πριν φτάσει στην παραγωγή.

Έτσι, μετά από δοκιμές που έχει κάνει σε χώμα και άσφαλτο, έφτασε η στιγμή να περάσει και από τη διαδικασία των χειμερινών δοκιμών σε χιόνια και πάγο. Επίσης, το αυτοκίνητο των δοκιμών φαίνεται να είναι πιο κοντά στην παραγωγή, αφού πατάει σε κανονικού μεγέθους τροχούς, με ελαστικά παραγωγής, όπως και πιο ρεαλιστικούς εξωτερικούς καθρέπτες.

Οι φιλοδοξίες της Tesla για το Cybertruck είναι υψηλές, όσον αφορά τις πωλήσεις, καθώς υπολογίζουν ότι θα πουλήσουν περίπου 250.000 με 500.000 αυτοκίνητα ετησίως. Αν και όπως αναμένεται η τιμή του δεν θα είναι τόσο ελκυστική και κοντά στα 40.000 δολάρια, όσο αρχικά είχε ανακοινώσει ο Elon Musk. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι ανταγωνιστικό, όσον αφορά την αμερικανική αγορά.

Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ