top icon
Επικαιρότητα

Τον Μάρτιο του 2019 η πρεμιέρα της νέας Koenigsegg Agera RS

Το μοντέλο που κατάφερε να σπάσει όχι ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε παγκόσμια ρεκόρ θα παραδώσει τη σκυτάλη στην επόμενη γενιά τον προσεχή Μάρτιο.

Πως μπορείς να βελτιώσεις τις επιδόσεις του ταχύτερου αυτοκινήτου παραγωγής του πλανήτη; Προσθέτοντας ίππους και αφαιρώντας κιλά. Αυτό ακριβώς προτίθεται να κάνει ο Christian von Koenigsegg και η… παρέα του πολύ πριν την επίσημη παρουσίαση της νέας Agera RS, που θα δούμε να αποκαλύπτεται επισήμως τον προσεχή κιόλας Μάρτιο στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης του 2019. Έως τότε, η σουηδική εταιρεία αναμένεται να μας παρουσιάσει ένα πλήθος teaser φωτογραφιών, όπως αυτή, για παράδειγμα, που σήμερα σας παραθέτουμε.

Διαβάστε επίσης: Πέντε παγκόσμια ρεκόρ κατέρριψε η Koenigsegg με την Agera RS (+video)

Σε αντίθεση με την Regera, η νέα Agera RS θα επιμείνει στον biturbo 5λιτρο V8 κινητήρα της τρέχουσας γενιάς, ο οποίος αναμένεται να αποδίδει μερικούς ίππους παραπάνω με ταυτόχρονη αύξηση του μέγιστου ρυθμού περιστροφής του στις 8.800 σ.α.λ.. Την ίδια στιγμή, το συνολικό βάρος της κατασκευής αναμένεται να μειωθεί τουλάχιστον κατά 30 με 40 κιλά, ενώ για μια ακόμα φορά το «παρών» θα δίνει και το γνωστό ημιαυτόματο κιβώτιο της σουηδικής εταιρείας που φορά σήμερα η τρέχουσα εκδοχή του μοντέλου.

Διαβάστε επίσης: Έτσι έσπασε το ρεκόρ τελικής ταχύτητας η Koenigsegg Agera RS (+video)

Θυμίζουμε πως η Agera RS έχει στην υπάρχουσα μορφή της αποσπάσει πέντε παγκόσμια ρεκόρ και συγκεκριμένα εκείνο της τελικής ταχύτητας στην κατηγορία των αυτοκινήτων παραγωγής (446,97 χλμ./ώρα), τελικής ταχύτητας σε δημόσιο δρόμο, καλύτερης επίδοσης στο «0-400-0», αλλά και υψηλότερης μέσης ταχύτητας σε απόσταση ενός χιλιομέτρου και ενός μιλίου._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ