top icon
Επικαιρότητα

Τον Σεπτέμβριο η πρεμιέρα της νέας Alfa Romeo Tonale

Η Alfa Romeo θα αποκαλύψει τη νέα Tonale στις αρχές του προσεχούς φθινοπώρου με τις πωλήσεις της να ξεκινούν επίσημα στις αρχές του 2022.

Μια νέα εμπορική ώθηση στη γκάμα της Alfa Romeο μετά το «τέλος εποχής» για τις Giulietta και 4C αναμένεται να δώσει από τις αρχές του 2022, δίπλα στις Giuia και Stelvio, η έλευση του δεύτερου SUV μοντέλου της μιλανέζικης φίρμας. Ο λόγος, για τη νέα Tonale, η οποία θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην τελική της μορφή τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Νεότερες αναφορές επισημαίνουν ότι το «μικρό» SUV μοντέλο της Alfa Romeo θα διατηρεί το 90% των σχεδιαστικών στοιχείων του πρωτοτύπου, το οποίο «υπογράφει» στιλιστικά ο Έλληνας, Αλέξανδρος Λιόκης.

Η νέα Alfa Romeo Tonale θα τοποθετηθεί στη γκάμα της μιλανέζικης φίρμας κάτω από την «μεγάλη» Stelvio. Σημείο αναφοράς, πέραν του εντυπωσιακού σχεδιασμού της, αναμένεται να αποτελέσει το plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης, το οποίο, όπως όλα μαρτυρούν, θα προέρχεται από τα ομογάλακτα Jeep Renegade/Compass αποδίδοντας μέγιστη ισχύ που θα φτάνει έως και τους 240 ίππους.

Alfa Romeo Tonale

Σύμφωνα με αναφορές του ισπανικού αυτοκινητικού Τύπου, η Alfa Romeo σκοπεύει να διαθέσει την Tonale σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων στην έκδοση Launch Edition, ήδη από τον προσεχή Νοέμβριο. Ωστόσο, όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, οι εκδόσεις… ευρείας κλίμακας δεν αναμένονται στους κατά τόπου αντιπροσώπους νωρίτερα από τις αρχές του 2022.

Το νέο SUV της ιταλικής εταιρείας είναι πολύ πιθανό να παράγεται στη γνώριμη μονάδα της Fiat Chrysler Automobiles που βρίσκεται στο Tychy της Πολωνίας ύστερα από σχετική επένδυση σε αυτή ύψους 200 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω εργοστάσιο, το οποίο βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Σιλεσίας, είναι ένα από τα μεγαλύτερα του αμερικανο-ιταλικού ομίλου απασχολώντας σήμερα περίπου 2.500 εργαζομένους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ