top icon
Επικαιρότητα

Τον Σεπτέμβριο οι πρώτες παραδόσεις του ηλεκτρικού VW ID.3

Η VW επιβεβαίωσε ότι τα πρώτα 30.000 αντίτυπα του ηλεκτρικού ID.3 θα παραδοθούν σε δύο δόσεις στους ιδιοκτήτες τους, με αρχή τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το γερμανικό εργοστάσιο, η κατάθεση των τελικών παραγγελιών των πρώτων 30.000 αντιτύπων του ηλεκτρικού VW ID.3 (βλ. έκδοση 1ST Edition) μπορούν να γίνουν από τις 17 Ιουνίου και μετά, με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν μέσα στον προσεχή Σεπτέμβριο. Όπως διευκρινίζουν οι ιθύνοντες της μητρικής εταιρείας του VW Group, όσοι έχουν προβεί στις κρατήσεις της έκδοσης περιορισμένης παραγωγής 1ST Edition του νέου ID.3 και οριστικοποιήσουν τις παραγγελίες τους θα έχουν στη διάθεσή τους δύο επιλογές ως προς το χρόνο και τις δυνατότητες του αυτοκινήτου που θα παραλάβουν.

Η πρώτη αφορά την παράδοση του ID.3 1ST Edition τον Σεπτέμβριο και την ταυτόχρονη απόκτηση των προνομίων του πακέτου Mover Club. Με το τελευταίο οι ιδιοκτήτες θα έχουν στη διάθεσή τους δύο δωρεάν αναβαθμίσεις λογισμικού, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις αρχές του 2021. Εν προκειμένω, στα αυτοκίνητα που θα παραδοθούν τον Σεπτέμβριο η εφαρμογή App Connect και η λειτουργία Distance στο head-up display του αυτοκινήτου δεν θα είναι ενεργοποιημένες. Η δεύτερη επιλογή για όσους οριστικοποιήσουν τις παραγγελίες τους από την επόμενη βδομάδα και μετά αφορά την παράδοση του αυτοκινήτου μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του έτους, με το τελευταίο να διαθέτει εν προκειμένω σε λειτουργία όλες τις ψηφιακές δυνατότητές του.

Όλες οι εκδόσεις 1ST Edition εξοπλίζονται με μπαταρία 58 KWh και έναν ηλεκτροκινητήρα με απόδοση 204 ίππων και ροπή 310 Nm, που μεταφέρει την κίνηση στους πίσω τροχούς. H βασική έκδοση της… έκδοσης 1ST Edition κοστίζει στη Γερμανία κάτω από 40.000 ευρώ και περιλαμβάνει στον εξοπλισμό της σύστημα πλοήγησης, διζωνικό κλιματισμό Air Car Climatronic, θερμαινόμενα καθίσματα και στεφάνη τιμονιού, δυνατότητα φόρτισης της μπαταρίας έως 100 kW (DC) ή 11 kW (AC), 18άρες ζάντες κ.α. Η ενδιάμεση (1ST Edition Plus) τιμολογείται κοντά στα 46.000 ευρώ και διαθέτει επιπλέον κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα Keyless Advanced, εξωτερικό πακέτο Style, 19άρες ζάντες κ.α. Τέλος, η παραλλαγή της έκδοσης με την ονομασία Max θα κοστίζει κάτω από 50.000 ευρώ διαθέτοντας επιπλέον της Plus ένα head-up diplay με τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας, πανοραμική οροφή, δυνατότητα επαγωγικής φόρτισης κινητού, καθίσματα με μασάζ, 20άρες ζάντες, σύστημα Travel Assist κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ