top icon
Κόσμος

Toyota C-HR: Μικρή ανανέωση και αναβαθμίσεις

Το Toyota C-HR αναβαθμίζεται εν όψει 2022 ενσωματώνοντας μεταξύ άλλων ένα νέο σύστημα πολυμέσων.

Το Toyota CHR αποκτά εν όψει της νέας χρονιάς το Toyota Smart Connect, το τελευταίο σύστημα πολυμέσων της ιαπωνικής εταιρείας, που προάγει τη συνδεσιμότητα, τη λειτουργικότητα και την ευχρηστία σε ακόμα πιο υψηλά επίπεδα. Η νέα πλατφόρμα, που συνοδεύει στάνταρ όλες τις εκδόσεις, πλην της C-ENTER, έχει ισχυρότερο επεξεργαστή (CPU) που λειτουργεί ταχύτερα από το τρέχον σύστημα.

Ελεγχόμενο από μία HD κεντρική οθόνη αφής 8 ιντσών, το Toyota Smart Connect παρέχει άμεση πρόσβαση σε μία σειρά έξυπνων συνδεδεμένων υπηρεσιών, όπως πλοήγηση βασισμένη σε cloud, με συνεχή “always on” ενημέρωση κυκλοφορίας. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο νέο σύστημα διαχείρισης δεδομένων (DCM), χωρίς να απαιτείται πλέον σύζευξη/σύνδεση τηλεφώνου (pairing) για έξυπνες συνδεδεμένες υπηρεσίες και χωρίς πρόσθετα κόστη δεδομένων.

Toyota C-HR

Ο οδηγός μπορεί επίσης, μέσω του συστήματος φωνητικών εντολών, να κάνει χρήση ενός νέου ενσωματωμένου ψηφιακού βοηθού, που αναγνωρίζει προφορικές εντολές στην καθομιλουμένη για την πραγματοποίηση λειτουργιών του συστήματος πολυμέσων και πλοήγησης. Οι ενημερώσεις λογισμικού εκτελούνται πλέον απρόσκοπτα και ασύρματα (over-the-air), ενώ η εύκολη ενσωμάτωση τηλεφώνου παρέχει το Apple CarPlay, με ασύρματη σύνδεση, και το Android Auto, ενσύρματα.

Ένα πακέτο με δωρεάν χρήση για 4 χρόνια όλων των λειτουργιών του Toyota Smart Connect, όπως πλοήγηση μέσω cloud, πληροφορίες για τοπικούς χώρους στάθμευσης και οδικά συμβάντα, over-the-air ενημερώσεις και ψηφιακός βοηθός, περιλαμβάνονται στην τιμή αγοράς του οχήματος.

Toyota C-HR

Επίσης, η Toyota ανανεώνει την εξαιρετικά δημοφιλή έκδοση C-LUB με νέες, σοφιστικέ στιλιστικές πινελιές. Η νέα έκδοση έρχεται να προστεθεί στο πρόσφατα λανσαρισμένο Toyota C-HR GR Sport, το οποίο εστιάζει περισσότερο σε ένα δυναμικό και σπορ χαρακτήρα.

Από εκεί και πέρα, η έκδοση C-LUB ανανεώνεται με νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, ενώ στην καμπίνα η ταπετσαρία των καθισμάτων συνδυάζει ύφασμα με εύκαμπτο συνθετικό δέρμα. Το «παρών» δίνει επίσης μία νέα απόχρωση στις διακοσμήσεις στο εσωτερικό σε τόνο gunmetal.

Τέλος, το Toyota C-HR του 2022 ανανεώνει τη χρωματική του παλέτα με την εισαγωγή ενός ξεχωριστού χρώματος, μωβ του αμέθυστου (Amethyst), το οποίο είναι διαθέσιμο και σε διχρωμία, συνδυάζοντας ένα αμάξωμα στο χρώμα του αμέθυστου (Amethyst) με ασημί ή μαύρη αντίθετη απόχρωση για την οροφή, τις εμπρός κολόνες και την πίσω αεροτομή.

Οι παραγγελίες στη χώρα μας έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένεται να παραδοθούν στους πελάτες στις αρχές του 2022.

Toyota C-HR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Toyota C-HR
  • Toyota C-HR
  • Toyota C-HR
  • Toyota C-HR
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ