top icon
Επικαιρότητα

Toyota: Νέο Land Cruiser και πρωτότυπο βασισμένο στο C-HR στη Φρανκφούρτη

Η ιαπωνική εταιρεία ανοίγει τα χαρτιά της αναφορικά με τις πρεμιέρες νέων μοντέλων που θα δούμε σε λίγες μέρες από σήμερα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Η Toyota αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας παρουσιάζοντας στη γερμανική πόλη σε λίγο παραπάνω από δέκα μέρες από σήμερα δύο σημαντικά νέα μοντέλα. Το πρώτο από αυτά θα είναι πρωτότυπο, και θα ονομάζεται C-HR Hy-Power Concept. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το επίσημο δ.Τ. της εταιρείας το οποίο αναρτήθηκε πριν λίγο στο διαδίκτυο, «η αυξανόμενη επιτυχία της υβριδικής τεχνολογίας θα παρουσιαστεί μέσα από το νέο αυτό πρωτότυπο που τονίζει την ισχυρή και συναισθηματική εμφάνιση του CHR». Σύμφωνα με τους Ιάπωνες, το Hy-Power Concept, το οποίο σχεδιάστηκε εξολοκλήρου από το ευρωπαϊκό κέντρο ED2 της Toyota, υποδεικνύει παράλληλα και τη μελλοντική κατεύθυνση όσον αφορά στην επέκταση της σειράς των υβριδικών εκδόσεων της μάρκας στα βασικά της μοντέλα.

Στη Φρανκφούρτη θα παρουσιαστεί και το νέο Land Cruiser το οποίο έρχεται να  αναδείξει τον ηγετικό ρόλο αλλά και την 65χρονη εμπειρία της εταιρείας στην κατηγορία των εκτός δρόμου οχημάτων. Η μόνη… χρήσιμη πληροφορία που αναφέρουν οι Ιάπωνες στις σχετικές ανακοινώσεις τους αφορά στο αμάξωμα το οποίο θα είναι «μοναδικό και θα βασίζεται σε πλαίσιο».

Στο περίπτερο της ιαπωνικής εταιρείας δεσπόζουσα επίσης θέση θα έχει τα νέο Yaris GRMN καθώς και η έκδοση Freestyle του Auris Touring Sport._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ