top icon
Επικαιρότητα

Τρία plug-in υβριδικά μοντέλα από την Jeep στην CES

Η FCA θα παρουσιάσει στην έκθεση τεχνολογίας CES που θα πραγματοποιηθεί στο Λ. Βέγκας των ΗΠΑ την οικογένεια των plug-in υβριδικών μοντέλων «Jeep 4xe».

Με αφορμή την παρουσία της στην έκθεση Consumers Electronics Show που παραδοσιακά πραγματοποιείται στις αρχές κάθε χρόνου στο Λ. Βέγκας των ΗΠΑ, η Fiat Chrysler Automobiles ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει στο περίπτερό της τις plug-in υβριδικές εκδόσεις των Jeep Wrangler, Renegade και Compass. Όπως σημειώνει με έμφαση η αμερικανική εταιρεία, η οικογένεια των νέων, επαναφορτιζόμενων υβριδικών μοντέλων της θα φέρει την διακριτική ονομασία «Jeep 4xe» και θα προσφέρεται στο σύνολο της γκάμας της το αργότερο έως το 2022.

Όπως ανακοινώθηκε, έως τη χρονιά αυτή, η Fiat Chrysler Automobiles θα έχει διαθέσιμη στην εμπορική της φαρέτρα περισσότερα από 30 «εξηλεκτρισμένα» μοντέλα ή εκδόσεις υφιστάμενων μοντέλων.

Παρά την παρουσία των νέων Wrangler 4xe, Renegade 4xe και Compass 4xe στη φετινή CES, η Jeep σχεδιάζει να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το τεχνολογικό ποιον τους στις Διεθνείς Εκθέσεις Αυτοκινήτου που θα γίνουν στη Γενεύη, στη Ν. Υόρκη και στο Πεκίνο, αντίστοιχα.

Το «παρών» επίσης στην CES 2020 θα δώσει και το γνωστό πρωτότυπο Fiat Centoventi Concept, που είδαμε για πρώτη φορά στην Έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2019.

Εκτός από τα παραπάνω, η FCA θα παρουσιάσει στην Consumer Electronics Show το πρωτότυπο Airflow Vision Concept, το οποίο θα επιδεικνύει τις δυνατότητες του αμερικανο-ιταλικού ομίλου στον τομέα των διαδραστικών τεχνολογιών και της διασύνδεσης του οχήματος με τον έξω κόσμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ