top icon
Επικαιρότητα

Τριπλασιάζει την παραγωγή του T-Roc η VW

Η ζήτηση για το νέο T-Roc δείχνει να είναι πολύ υψηλότερη ακόμα και από τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις των Γερμανών της VW. Εξ ου και η απόφασή τους να αυξήσουν τους ρυθμούς παραγωγής του.

Παρά το γεγονός ότι οι αρχικές προβλέψεις των ιθυνόντων της γερμανικής εταιρείας έκαναν λόγο για παραγωγή 70.000 αντιτύπων σε ετήσια βάση, το μεγάλο ενδιαφέρον που ήδη επιδεικνύει το αγοραστικό κοινό για το νέο T-Roc είναι αυτό που ώθησε τους ιθύνοντες του VW Group να δώσουν εντολή ώστε η μονάδα παραγωγής του μοντέλου να προετοιμαστεί… καταλλήλως τις υποδομές του για πολύ πιο υψηλούς ρυθμούς «αναπαραγωγής».

Έτσι, σύμφωνα με έγκυρα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, το εργοστάσιο του γερμανικού ομίλου που βρίσκεται στην Palmela της Πορτογαλίας, εκεί, δηλαδή, όπου κατασκευάζονται σήμερα επίσης τα ομόσταβλα και δίδυμα Seat Alhambra και VW Sharan, θα είναι έτοιμο από τις αρχές περίπου του 2018 να κατασκευάζει σε 12μηνη βάση περί τα 200.000 αντίτυπα του νέου VW T-Roc.

Θυμίζουμε πως το νέο SUV της VW θα είναι διαθέσιμο στη χώρα μας περί τα τέλη του τρέχοντος έτους. Στη Γερμανία, ωστόσο, οι πωλήσεις του μόλις ξεκίνησαν σε τιμές που ξεκινούν από τα 20.390 ευρώ για την έκδοση TSI των 1.000 κ.εκ. –ήτοι 2.540 ευρώ επιπλέον του αντίστοιχου Golf. H πλουσιότερη έκδοση Style τιμολογείται στη χώρα στα 22.590 ευρώ και η 2λιτρη TDI των 150 ίππων, σε συνδυασμό με το 7τάχυτο DSG κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης, στα 31.825 ευρώ._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ