top icon
Κόσμος

Η νέα Turbo Study της Singer

Η τέταρτη κατά σειρά δημιουργία της Singer αντλεί έμπνευση από την Porsche 911 Turbo της σειράς 964.

Η νέα Porsche 911 Reimagined by Singer, που για την περίσταση φέρει τη διακριτική ονομασία Turbo Study, αποτελεί τον καμβά «πάνω» στον οποίο η αμερικανική εταιρεία από την Καλιφόρνια θα αναμορφώσει το εμβληματικό και υπερτροφοδοτούμενο γερμανικό κουπέ της σειράς 964.

Βαμμένο στο χρωματισμό Wolf Blue, το «σώμα» της Turbo Study διαθέτει αρκετά μέρη από carbon σε μια προσπάθεια της Singer να διατηρήσει το συνολικό βάρος της κατασκευής σε χαμηλά επίπεδα, χωρίς ωστόσο να αλλοιώσει τόσο το γνώριμο σχεδιαστικό DNA της κατασκευής, όσο και τη λειτουργικότητά της σε επίπεδο αεροδυναμικής.

Singer Turbo Study

Παραπέμποντας εν πολλοίς στην Porsche 930 που κατασκευάζονταν από το 1975 έως και το 1987, η… σπουδή της Singer διαθέτει ένα πιο προτεταμένο εμπρός προφυλακτήρα με ενσωματωμένα φώτα ομίχλης, ενώ ελαφρώς διαφοροποιημένο είναι το σχήμα των εξωτερικών καθρεπτών αλλά και εκείνο των πλευρικών αεραγωγών.

Singer Turbo Study

Στο εσωτερικό, που παραπέμπει ευθέως στην 930, οι πινελιές πολυτέλειας είναι διάχυτες, με το φινίρισμα Malibu Sand και το ξύλο Black Forest να έχουν τον πρώτο λόγο. Οι σύγχρονες προσθήκες στην καμπίνα αφορούν κυρίως στα νέα ποδοστήρια, στο ανασχεδιασμένο πηδάλιο και στη θέση πίσω από τον παραδοσιακό επιλογέα για την ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου.

Singer Turbo Study

Εστιάζοντας στη χρηστικότητα, και σε αντίθεση με τις πιο σκληροπυρηνικές DLS και ACS της Singer, η Turbo Study διαθέτει περισσότερες ανέσεις, όπως ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα καθίσματα, κλιματισμό και cruise control.

Singer Turbo Study

Την κίνηση προσφέρει ένας ολοκαίνουργιος κινητήρας που βασίζεται στον 6κύλινδρο Mezger που συναντά κανείς στην Porsche 964 – και ως εκ τούτου πρόκειται για την πρώτη υπερτροφοδοτούμενη δημιουργία της Singer. Με δύο τούρμπο, ο κινητήρας των 3,8 λίτρων αποδίδει 450 ίππους, με τη Singer να υπόσχεται για το μέλλον εκδόσεις του με μεγαλύτερη ισχύ.

Singer Turbo Study

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε εκδόσεις με κίνηση στους πίσω ή και στους τέσσερις τροχούς, όλες σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Τα φρένα αποτελούνται από κεραμικούς δίσκους, ενώ προαιρετικά διατίθεται ένα ακόμα πιο ισχυρό, ως προς την ηχητική του απόδοση, σύστημα εξαγωγής.

Singer Turbo Study

Προς το παρόν η Singer δεν ανακοινώνει πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα της Turbo Study, ούτε και τις τιμές που μοιραία εξαρτώνται από τις απαιτήσεις κάθε πελάτη και της επιμέρους προδιαγραφές κάθε αντιτύπου.

Singer Turbo Study

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Singer Turbo Study
  • Singer Turbo Study
  • Singer Turbo Study
  • Singer Turbo Study
  • Singer Turbo Study
  • Singer Turbo Study
  • Singer Turbo Study
  • Singer Turbo Study
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ