top icon
Κόσμος

Βελτιώσεις για την BMW M135i xDrive

Η BMW βελτιώνει στα σημεία την έκδοση M135i xDrive με στόχο την ενίσχυση του «ευ οδηγείν».

Έχοντας παρουσιαστεί μόλις πριν δύο μόλις χρόνια, η M135i xDrive «ενισχύεται» από τους Βαυαρούς με στόχο την επίτευξη μιας ακόμα πιο απολαυστικής οδηγικής εμπειρίας που θα αξιοποιεί καλύτερα, όπως χαρακτηριστικά επικαλούνται οι δημιουργοί της, τις δυνατότητες του 4κύλινδρου κινητήρα της.

Η πρώτη αλλαγή που φέρνει η «φρεσκαρισμένη» M135i xDrive είναι το αυξημένο κάμπερ των εμπρός τροχών, επιλογή που έγινε με γνώμονα την καλύτερη απορρόφηση των πλευρικών δυνάμεων που αναπτύσσονται στις στροφές στη σπορ οδήγηση.

BMW M135i xDrive

Από εκεί και πέρα, επεμβάσεις έγιναν και στο hardware των αναρτήσεων του αυτοκινήτου. Πιο συγκεκριμένα, στον εμπρός άξονα νέες είναι οι βάσεις στήριξης των ψαλιδιών ενώ επεμβάσεις έχουν γίνει στο σχεδιασμό των βραχιόνων του πίσω άξονα.

Ταυτόχρονα, οι μηχανικοί της BMW επενέβησαν και στο set up ελατηρίων και αμορτισέρ. Σύμφωνα με την BMW, όλα τα παραπάνω επιδρούν ευεργετικά στην συμπεριφορά της M135i xDrive στις στροφές καθώς και στην αίσθηση που παρέχει στον οδηγό μέσω του πηδαλίου.

Σε σχέση με το παρελθόν διαφορές εντοπίζονται και στον ήχο που φτάνει στα αυτιά των επιβατών μέσα στην καμπίνα. Εν προκειμένω, η BMW αναφέρει ότι ο ήχος που παράγει το σύστημα εξαγωγής ενισχύεται από τα ηχεία του αυτοκινήτου.

BMW M135i xDrive

Από εκεί και πέρα, το «παρών» στην ελαφρώς ανανεωμένη M135i xDrive δίνουν νέοι εξωτερικοί χρωματισμοί, συμπεριλαμβανομένων των M Yellow Sao Paulo, Frozen Orange και Frozen Pure Grey.

Η BMW M135i xDrive εξακολουθεί να παίρνει κίνηση από έναν 2λιτρο κινητήρα με ισχύ 306 ίππων και ροπή 450 Nm που περνούν στο δρόμο και στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων.

BMW M135i xDrive

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • BMW M135i xDrive
  • BMW M135i xDrive
  • BMW M135i xDrive
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ