top icon
Κόσμος

VW: Συνεργασία με την τηλεοπτική σειρά Star Wars «Obi-Wan Kenobi» για το λανσάρισμα του ID. Buzz

Η VW ξεκινά την εμπορική της δραστηριοποίηση για το ID. Buzz με μια ξεχωριστή συνεργασία με τη νέα τηλεοπτική σειρά Star Wars «Obi-Wan Kenobi», που έρχεται στην Ελλάδα στην πλατφόρμα Disney+ στις 14 Ιουνίου.

Η καμπάνια της VW ξεκινά με ένα προωθητικό video που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Lucasfilm και την Industrial Light & Magic. Σε αυτό εμφανίζεται το ID. Buzz και αρκετοί γνωστοί χαρακτήρες του Star Wars, καθώς και ο πρωταγωνιστής Ewan McGregor, ο οποίος θα είναι στο εξής και πρεσβευτής του brand της VW.

Η προσμονή για το Star Wars Obi-Wan Kenobi είναι τεράστια, καθώς οι πιστοί φίλοι του εμβληματικού Jedi Master σε όλο τον κόσμο περιμένουν την επιστροφή του. Την ίδια συναισθηματική ένταση νιώθουν και οι λάτρεις της VW με το λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου ηλεκτρικού van ID. Buzz.

Η καμπάνια, την οποία επιμελήθηκαν οι Scholz & Friends και Markenfilm, θα «τρέξει» σε πολλές αγορές με προσαρμοσμένο περιεχόμενο για τηλεόραση, ψηφιακό περιβάλλον και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο πλαίσιο της καμπάνιας σχεδιαστές από τη VW και τη Lucasfilm δημιούργησαν δύο ID. Buzz Star Wars Edition που θα αποκαλυφθούν στην εορταστική εκδήλωση για το Star Wars στο Anaheim της Καλιφόρνια στα τέλη Μαΐου.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ