top icon
Κόσμος

Volvo: Ανανέωση για τα XC40 Recharge, νέα έκδοση για το C40 Recharge

Η Volvo ανανεώνει το ηλεκτρικό XC40 Recharge, ενώ συγχρόνως παρουσιάσει μια νέα έκδοση, με έναν ηλεκτροκινητήρα, του αδελφού C40 Recharge.

Η Volvo εισάγει ένα πλήθος αναβαθμίσεων σε ολόκληρη τη γκάμα αυτοκινήτων της με πιο σημαντική στην παρούσα φάση την ανανέωση της εξωτερικής περιβολής του αμιγώς ηλεκτρικού XC40 Recharge. Την ίδια στιγμή, η σουηδική εταιρεία αποκαλύπτει μια νέα έκδοση του αδελφού C40 Recharge, η οποία παίρνει κίνηση από έναν ηλεκτροκινητήρα.

Άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεγονός ότι οι νέες παραλλαγές των C40 και XC40, μαζί με όλα τα άλλα νέα μοντέλα της Volvo, θα είναι διαθέσιμες μέσω μιας πιο απλουστευμένης διαδικασίας ηλεκτρονικής παραγγελίας, με τους πελάτες να μπορούν να επιλέγουν μεταξύ διαφορετικών επιπέδων εξοπλισμού με στόχο τη διαφάνεια σε επίπεδο τιμών, αλλά και τη μείωση της πολυπλοκότητας μέσω της δημιουργίας και διάθεσης προεπιλεγμένων παραλλαγών.

Από εκεί και πέρα, προκειμένου να ενισχύσουν την σύγχρονη αισθητική ταυτότητα του XC40 Recharge, οι σχεδιαστές της Volvo αναθεώρησαν ελαφρώς την αισθητική του εμπρός προφυλακτήρα και εκείνη της κλειστής μάσκας του μοντέλου «ευθυγραμμίζοντας» τα εν λόγω στοιχεία με εκείνα C40 Recharge. Επίσης, οι χαρακτηριστικοί προβολείς Thor’s Hammer διαθέτουν πλέον την τεχνολογία φωτισμού pixel LED, επιτρέποντάς τους να προσαρμόζονται αυτόματα στην κίνηση μπροστά και να φωτίζουν αποτελεσματικά τον δρόμο χωρίς να τυφλώνουν τους άλλους οδηγούς.

Επιπλέον, οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν στο εσωτερικό ταπετσαρίες χωρίς δέρμα στο αμιγώς ηλεκτρικό XC40 Recharge, καθώς και νέα εξωτερικά χρώματα και ζάντες, προσφέροντας τους έτσι περαιτέρω δυνατότητες εξατομίκευσης.

Εκτός από την έκδοση με δύο ηλεκτροκινητήρες, η Volvo αποκάλυψε επίσης μια παραλλαγή του ηλεκτρικού C40 Recharge, η οποία παίρνει κίνηση από μια μονάδα. Το προσθιοκίνητο C40 Recharge διαθέτει μία μπαταρία ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 69 kWh και αναμενόμενη αυτονομία έως και 434 χλμ. Η μπαταρία μπορεί να φορτίσει από 10% έως και το 80% της μέγιστης χωρητικότητας της σε περίπου 32 λεπτά σε σταθμό ταχείας φόρτισης.

Η μέγιστη αποδιδόμενη ισχύς του προσθιοκίνητου C40 Recharge δεν ανακοινώνεται προς ώρας. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι ο «μονός» ηλεκτροκινητήρας του μοντέλου δεν θα υπερβαίνει σε ισχύ τους 230 ίππους.

Volvo C40 Recharge

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ