15 Απρ 2018

Βραβεία σχεδιασμού για τα Hyundai Kona και Nexo

Η Hyundai Motor κατέκτησε δύο βραβεία σχεδιασμού Red Dot Design για τα Hyundai Kona και Nexo.

Το όχημα κυψελών καυσίμου Nexo και το Β-SUV Kona βραβεύτηκαν στην κατηγορία «Αυτοκίνητα και Μοτοσικλέτες». Το Kona διακρίθηκε για την εξαιρετική του σχεδίαση και καινοτομία στην κατηγορία «SUV/Off-road οχήματα» και το Nexo κατέκτησε την κορυφή της υποκατηγορίας του. Το δημοφιλές βραβείο αξιολογεί τη λειτουργικότητα, την ανθεκτικότητα, το επίπεδο καινοτομίας και τη συνολική ποιότητα του προϊόντος.

Το Nexo είναι το ηλεκτρικό όχημα κυψελών καυσίμου δεύτερης γενιάς της Hyundai. Χαρακτηρίζεται από μια καθαρή και εκλεπτυσμένη σχεδίαση που δίνει έμφαση στη βελτιστοποιημένη σιλουέτα και την κυματοειδή οροφή του. Το ολοκαίνουργιο Hyundai Nexo διαμορφώνει το μέλλον της οδήγησης και αποτελεί την εντυπωσιακή τεχνολογικά ναυαρχίδα της Hyundai. Το πρώτο αποκλειστικό SUV με υδρογόνο που συνδυάζει την πρακτικότητα ενός SUV με την καθαρή τεχνολογία προηγμένων κυψελών καυσίμου και προσφέρει την πιο προηγμένη τεχνολογία στην αγορά με αυτόνομη δυνατότητα οδήγησης, έξυπνα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και τους ισχυρότερους κινητήρες στην κατηγορία. Το Kona, αντίστοιχα, διευρύνει την επιτυχημένη σειρά SUV της Hyundai με την κομψή, έντονη και πολύχρωμη σχεδίασή του.

Η κατάκτηση αυτής της διακεκριμένης βράβευσης για 5η συνεχή χρονιά αντανακλά τη δέσμευση της εταιρείας να παράγει αυτοκίνητα που αποδεικνύουν μια εξελισσόμενη γλώσσα σχεδιασμού. Στη διοργάνωση Red Dot Design Award συμμετέχουν και ψηφίζουν υψηλού επιπέδου αναγνωρισμένοι σχεδιαστές, καθηγητές και δημοσιογράφοι ενώ το Βραβείο Σχεδίασης Red Dot Design αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο διακεκριμένα βραβεία για υψηλής ποιότητας σχεδιασμό, προσελκύοντας συμμετοχές από 59 χώρες.

 

 

 

 

 

Περισσότερες φωτογραφίες:
Ετικέτες: