top icon
Κόσμος

Βραβείο σχεδιασμού για την Alfa Romeo Tonale

H σχεδίαση της Alfa Romeo Tonale συνεχίζει να κατακτά βραβεύσεις. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του γερμανικού θεσμού «autonis» να αναγνωρίσει την υψηλή αισθητική αξία του μοντέλου, επικεφαλής εξωτερικού σχεδιασμού του οποίου είναι ο Αλέξανδρος Λιώκης.

Ακόμα μια αναγνώριση για την Alfa Romeo Tonale, η οποία διακρίθηκε στα γνωστά βραβεία σχεδίασης, autonis. Περισσότεροι από 14.000 αναγνώστες ανέδειξαν το νέο SUV της Alfa Romeo δίνοντας του τη διάκριση Best Design Innovation SUV 2022. Η Tonale, της οποίας Lead Exterior Designer είναι ο Αλέξανδρος Λιώκης, κέρδισε με άνεση τη διάκριση, αποσπώντας το 30,2% των ψήφων.

Alfa Romeo Tonale design

«Οι διακρίσεις της Alfa Romeo στο θεσμό σχεδίασης autonis αποτελούν πλέον μια παράδοση για την οποία είμαστε πολύ περήφανοι. Είμαι ενθουσιασμένος που η νέα Alfa Romeo Tonale εντυπωσίασε τους αναγνώστες, όπως έχουν κάνει και άλλα μας μοντέλα στο παρελθόν. Με την Tonale καταφέραμε για ακόμα μια φορά να συνδυάσουμε την καινοτομία με την τεχνολογία, τη χρηστικότητα και το ξεχωριστό Ιταλικό στιλ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στο Centro Stile Alfa Romeo για αυτό το αποτέλεσμα», δήλωσε ο κ. Alessandro Maccolini, Design Project Responsible Alfa Romeo, κατά τη διάρκεια της βράβευσης στη Στουτγάρδη.

Alfa Romeo Tonale design

Η Alfa Romeo σε σταθερή βάση βρίσκεται στη λίστα των νικητών στα βραβεία σχεδίασης autonis, τα οποία πραγματοποιήθηκαν για 22η χρονιά φέτος, με τις Giulietta, MiTo, Giulia και Stelvio να έχουν διακριθεί στο παρελθόν. Η νέα βράβευση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά διακρίσεων που έχει λάβει η Tonale σε επίπεδο σχεδίασης, τόσο για το μοντέλο παραγωγής, όσο και για το πρωτότυπο.

Alfa Romeo Tonale design

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Alfa Romeo Tonale Design
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ